Gün içinde biri iyileşti 4 forvet oldu elimde ben de hücum ya leeds dedim2 forvetin sakattı ben 4-3-3 çıkmazsın diye düşündüm 3-4-3 oynadım. 4-3-3 bilseydim kalabalık ortasaha oynardım tebrikler.

Gün içinde biri iyileşti 4 forvet oldu elimde ben de hücum ya leeds dedim2 forvetin sakattı ben 4-3-3 çıkmazsın diye düşündüm 3-4-3 oynadım. 4-3-3 bilseydim kalabalık ortasaha oynardım tebrikler.
@Sir Crocodile birşey alamadı ya bu başarı ikimizindir.Gün içinde biri iyileşti 4 forvet oldu elimde ben de hücum ya leeds dedimteşekkürler senin de şampiyonluğun hayırlı olsun şimdiden eğer birinciliği kaptırmasaydım muhtemelen 8000 menajer puanı falan toplardım bu sezon 200 coin ederdi o da ligi açarken harcadıklarımın geri ödemesi olacaktı 7000 e razı olacağız şimdi
![]()
@Sir Crocodile birşey alamadı ya bu başarı ikimizindir.
Teşekkürler. Lig başladığından beri düzenli olarak oynayan herkesi bende tebrik ederim.@Bavs şimdiden sampiyonluğunu tebrik edeyim .![]()
Şimdi lig bitti ne olcak devam etcekmiyiz yoksa burda bitiyor mu bitiyorsa oyunu bırakcamda .Teşekkürler. Lig başladığından beri düzenli olarak oynayan herkesi bende tebrik ederim.
Yok lig bitti bırakabilirsin yeni konu açığ başka ligten devam ederiz adam çıkar herhalde.Şimdi lig bitti ne olcak devam etcekmiyiz yoksa burda bitiyor mu bitiyorsa oyunu bırakcamda .
10 milyon var teklif bile atamam ama teşekkürler