Ekstrem olaylar yaşanmasa haklısın derim ama maalesef yaşandı o yüzden diyemiyorumHahahaha "Erken öten horozun başını keserler" diye bir atasözü var bilir misin? Burada ki horoz sen kafayı kesen ise benim.![]()
Aynı seyler bende de oldu bu sene saçma sapan kartlar yeyip maçlar verdim. Fakat yine de pes etmedik hey gidi hey!
Yarin @Bavs ile şampiyonluk maçım var. Fakat oyuncular yoruldu bir de deplasmana gideceğiz. Zor olacak fakat kazanmak için oynayacağım.
Bundan sonra lig bitmeden erken konuşma.
Şunu al ve...
![]()
Reis 50 m borç verir misin@Sir Crocodile bu maçı izleyebilir miyim yüreğim kaldırır mı emin değilim ..
ByeeReis 50 m borç verir misin![]()
Sen kazanicaksin muhtemelen ben o kadar heycanlı değilim!@Sir Crocodile bu maçı izleyebilir miyim yüreğim kaldırır mı emin değilim ..
Normal mi çıktın?Sen kazanicaksin muhtemelen ben o kadar heycanlı değilim!![]()
Evet normal çıktım. Fakat çizgi taktikleri biraz farklı...Normal mi çıktın?
Ev sahibi avantajina kaybettim ya. Neyse umutlar son maça kadar tükenmez bizim ligde bakalim...Şampiyon oldum desem yanlış olmaz sanırım 2 tane bota karşı bir tanede southamptona karşı macım var southamptona yenilsem bile yine şampiyonum botlar sürpriz yapmazsa.
Bu arada leeds gibi kadro gücüyle değil taktikle takımı bu noktaya kadar getirdimHedef 2 kupa tabi leeds’ten şampiyonluğu aldım sıra kupada.