Şu adama kaybetme ya, sırf totemle yürüyor.Barçanın gol atamayacakmış gibi düşünmen usta.. Birazdan Raphinha 2 tane atıp seni kurtarır.

Şu adama kaybetme ya, sırf totemle yürüyor.Barçanın gol atamayacakmış gibi düşünmen usta.. Birazdan Raphinha 2 tane atıp seni kurtarır.
Artık herkeste aynı oyuncular var geçemiyoruz ki... Şampiyon oldu diyebiliriz.Şu adama kaybetme ya, sırf totemle yürüyor.![]()
Yaparsa @artyomdh yapar.Artık herkeste aynı oyuncular var geçemiyoruz ki... Şampiyon oldu diyebiliriz.
Asıl totemci bu ya ben bile artık top arty de diyorum. İçinde Fener geni yoksa buradan kaybetmezsin. Daha jokerin bile duruyorArtık herkeste aynı oyuncular var geçemiyoruz ki... Şampiyon oldu diyebiliriz.
Nasıl ya joker kullanmadım mı ben? Bu saaten sonra anlamı yok ki... Bütçe kalıyor zaten her türlü.Asıl totemci bu ya ben bile artık top arty de diyorum. İçinde Fener geni yoksa buradan kaybetmezsin. Daha jokerin bile duruyor
Kim elenirse elensin kadro kurma dersin olmayacak işte.Nasıl ya joker kullanmadım mı ben? Bu saaten sonra anlamı yok ki... Bütçe kalıyor zaten her türlü.
Zaten 5-6 oyuncu değiştirme hakkı veriyor ya. Arsenal sürpriz bir şekilde elerse sıkıntı olabilir diğer herkes için. Barça Psg finali olacak gibi aksi bir durum olmazsa.Kim elenirse elensin kadro kurma dersin olmayacak işte.
Ama genel mana da daha erken kullanmak lazım bence. Senin wildcard duruyordu sanki
Barça elenirse can yakar ama 11 oyuncu yettiği için sıkıntı olmaz. Ama psg de elenirse herkes patlar, sen hariç (( :Zaten 5-6 oyuncu değiştirme hakkı veriyor ya. Arsenal sürpriz bir şekilde elerse sıkıntı olabilir diğer herkes için. Barça Psg finali olacak gibi aksi bir durum olmazsa.
İşte temennimiz Arsenal'in turu atlaması. Hem gönlümden geçen de o takım fantezi liginden bağımsız.Barça elenirse can yakar ama 11 oyuncu yettiği için sıkıntı olmaz. Ama psg de elenirse herkes patlar, sen hariç (( :