Riful 29 Nis 2025 #2,362 Kvara'yı kaptan olarak seçmiştim. Görünen o ki gecenin birincisi ben olacağım.
amaneden 29 Nis 2025 #2,363 Arsenal boş kart yemeye çıkmış sahaya. Derken Hakimi de kart gördü. Benim bütün kadro kart yiyecek galiba.
Arsenal boş kart yemeye çıkmış sahaya. Derken Hakimi de kart gördü. Benim bütün kadro kart yiyecek galiba.
amaneden 29 Nis 2025 #2,364 Barcola şimdi çıkardık diye sallar 2 tane. Yerine aldığımız da sarı yesin anca. Edit: Mal olduğu için birini kaçırdı. Diğerini atar. Son düzenleme: 29 Nis 2025
Barcola şimdi çıkardık diye sallar 2 tane. Yerine aldığımız da sarı yesin anca. Edit: Mal olduğu için birini kaçırdı. Diğerini atar.
amaneden 30 Nis 2025 #2,365 amaneden dedi ki: Deli fişek zarlar attık. Ya patlayacağız ya da patlayacağız. Patladık. Ahahah. Genişletmek için tıkla ... Hem de ne patladık ya. Şaka gibi. Neyse, yapacak bir şey yok. 100 puan geride girersen boş risk alırsın böyle.
amaneden dedi ki: Deli fişek zarlar attık. Ya patlayacağız ya da patlayacağız. Patladık. Ahahah. Genişletmek için tıkla ... Hem de ne patladık ya. Şaka gibi. Neyse, yapacak bir şey yok. 100 puan geride girersen boş risk alırsın böyle.
Jiraiya 30 Nis 2025 #2,370 Golü Sommer'e yazmışlar. Çarpan toplara kk yazılması çok büyük saçmalık, gitti 10 puan. Rafinha'nın yerinde olsam söverdim maç sonu.
Golü Sommer'e yazmışlar. Çarpan toplara kk yazılması çok büyük saçmalık, gitti 10 puan. Rafinha'nın yerinde olsam söverdim maç sonu.