Takımı kurduktan sonramobilden websitesi üzerinden kodu nereye gircem ?
Fantasy Football | UEFA.com
Burada "Do you have a league code" yazan yerdeki joine tıklayıp kodu gireceksin
Takımı kurduktan sonramobilden websitesi üzerinden kodu nereye gircem ?
Bütün gslilerin ultisi bu zaten. Kimler düşecek diye merak ettiğimden yazdımBu işe yarıyor bu arada. İlk maçlar sonunda sonuncuydum. Bunu yazdıktan sonra ilk 3'e kadar yükselmiştim![]()
Ben bu zamanlarda banlanmıştım. Banlayarak durdurabildiler ne yazık ki.
Hiç sorma seni banladılar o moral bozukluğuyla ben de düşüşe geçtim. @Feitan bile geçmiş beniBen bu zamanlarda banlanmıştım. Banlayarak durdurabildiler ne yazık ki.
Usta @Feitan toptan anlamaz, büyük rezillik her türlü. Geçen sene Icardi’nin diğer topçular tarafından beslenmediğini anlatamadık adama. Hocaya ve diğer topçulara sallayacağına Icardi’ye sallıyordu. Somut örneklendirdim ki anla bilmediğini.Hiç sorma seni banladılar o moral bozukluğuyla ben de düşüşe geçtim. @Feitan bile geçmiş beni![]()
31 Mayıs ŞL finaline kadar : ))
Oyuncuların aldığı puanlar maçtaki performansına göre. Atıyorum oyuncun ilkoyuncuların performansları oynadıkları maça göre mi belirleniyor yoksa total istatistiğe göre mi? yani gruptan çıkamayan bir oyuncu 6 maçta 6 gol attı diyelim. 10 maçta 7 maç gol atan oyuncu ondan daha iyi mi oluyor? öyleyse küçük takımların yıldızlarını transfer etmeye gerek olmaz
Bir şey olmaz zaten 3 hafta değil mi? O haftalarda en fazla oyuncu değiştiremezsin sahada kim varsa şansına onlar puan toplar : ))O tarihlerde cephede olurum muhtemelen.