Bogey Whitebear D'ye olan raconu sayesinde yükseldi usta.Bogeyden 8 yemişiz, utanç hepimizin.
Bogey Whitebear D'ye olan raconu sayesinde yükseldi usta.Bogeyden 8 yemişiz, utanç hepimizin.
Rakı Rakı no mi ne lan seyrederken hiç beklemiyordumYeni video yayında. Bu mücadelemizde @Bavs ve @Aang karşı karşıya.
Bavs vs Aang
KorsanFan Forumu: www.korsanfan.com KorsanFan Mücadelelerinin yeni bölümünde iki değerli üye kapışıyor. Bavs ve Aang!#onepiece #edit #korsanfan #vsyoutube.com
Böyle bir fikrin vardı diye hatırlıyorum o yüzden ekledim.Rakı Rakı no mi ne lan seyrederken hiç beklemiyordum
Tepki felan attım ama Sodexi kınamak istiyorum resmen bana Kara cahil demiş çok ayıp.Yeni video geldi. Bu mücadelemizde @William cutting ve @MD. Teach karşı karşıya.
William cutting vs MD. Teach
KorsanFan Forumu: www.korsanfan.com KorsanFan Mücadelelerinin yeni bölümünde iki kendine has üye kapışıyor. William cutting ve MD. Teach!#onepiece #edit #kor...youtube.com
Estağfurullah usta o nereden çıktı?Tepki felan attım ama Sodexi kınamak istiyorum resmen bana Kara cahil demiş çok ayıp.
Usta vs'ler güzelde zorluk seviyesini de yazsan iyi olur bence.Yeni video geldi. Bu mücadelemizde @William cutting ve @MD. Teach karşı karşıya.
William cutting vs MD. Teach
KorsanFan Forumu: www.korsanfan.com KorsanFan Mücadelelerinin yeni bölümünde iki kendine has üye kapışıyor. William cutting ve MD. Teach!#onepiece #edit #kor...youtube.com
Ilk kapısmam dı bu hiç acımadın ezdin beni hiç tolerans göstermedinEstağfurullah usta o nereden çıktı?
Güzel fikir bunu eklerim.Usta vs'ler güzelde zorluk seviyesini de yazsan iyi olur bence.