Sen abarttın bende abartıyorum sadeceAbi biraz abartmadın mı sence de? Hoş olmuyor yani. Tamam video yapmayı bırakırım senin hakkında için rahat olsun.

Sen abarttın bende abartıyorum sadeceAbi biraz abartmadın mı sence de? Hoş olmuyor yani. Tamam video yapmayı bırakırım senin hakkında için rahat olsun.
Patronunuz ne demiş
![]()
Goygoy o mevzu ya kimseyi attığımız yok.
Beni araya alıp dövdüler mecbur o bildiriyi geri çektim.Patronunuz ne demiş
![]()
Sağol Allen'ım. İyiyim de yoruldum biraz ya kime laf yetiştireceğimi şaşırdım.@Sodex'i üzmeyin![]()
Halısaha konsepti ile ilk tanıştığım yer camidir. O koca boşlukta unga bungalar gibi garip sesler çıkartarak atlaya zıplaya gezinmenin verdiği keyif de başkaydıKuran Kursuna giden çocukların dua ezberlemek için gittiğini sanıyor
Usta daha yeni geldim. Olayları bilmiyorum. Uzatmayın be üzülmeyelim şurda kaç kişiyiz :/Sağol Allen'ım. İyiyim de yoruldum biraz ya kime laf yetiştireceğimi şaşırdım.
@Sodex bir iki beyaz futbol videosu hak etti ustaSen abarttın bende abartıyorum sadecehepsi o kadar ciddi birşey yok ama kum kun gibi bilendim sıkı çalışmışsın videolara xD Lobi muhabbetlerinde japonya gibi atom bombaları attın üzerime
![]()
Hayatımın en mutlu günü İnvik bana ihanet etmeden hemen önce foruma döndüm dediği gündü.Hayatımın en mutlu günü capsi gelir mi
On üzerinden kaçlık R bu? @Whitebear DSen abarttın bende abartıyorum sadecehepsi o kadar ciddi birşey yok ama kum kun gibi bilendim sıkı çalışmışsın videolara xD Lobi muhabbetlerinde japonya gibi atom bombaları attın üzerime
![]()