bende neden böyle bir izlenim oluşturdun bilmiyorum :dBenden anca Jinbei kadar ağır abi olur ama sen bilirsin
URUSAİ! İKUUUUUUUUUUUUUUU!Yola koyulalım o vakit.
Seride duygu yoğunluğunun en yüksek olduğu iki arc'dan biriydi. Diğeri de Arlong Park. Şimdilerde eskisi kadar iyi değil bu konuda.bende neden böyle bir izlenim oluşturdun bilmiyorum :d
URUSAİ! İKUUUUUUUUUUUUUUU!
Yok öyle ast-üst ilişkisi. İkimiz de eşitiz.Aşçıya beni yazman ne ka ilginç olmuş ama historiam. Düşünülmek güzel şey ama. Hele de senin Sanji yerine beni koyman... @Çörekçioğlu Luffy de çırağım herhalde.
Teşekkür ederimEline sağlık maç yüzünden bakamadım ya. Çok tanımadığım için uygun tayfa oluşturamadım o yüzden de konuyu açmamıştım ama kanımın ısındıklarını yazayım az çok. canım çekti :d
iş bitirici olarak alıyorum kanka seni direkt :d @Kaizokou Gari
Geminin ruhu: @amaneden
kesin alacağım kişi sensin nereye istersen geç: @twei
Kılıç ustamız: @Densetsu no Samurai
2. komutan bence kesin: @Alpamis sever misin bilmem ama nedense oraya çok yakıştırdım seni :d
Seni ace olarak alıyorum ace gibi takıl tayfada: @Meiou
amaneden'den çalarak seni aşçı yapıyorum: @Historia
doktor: @Kuroro inan neden bilmiyorum
dümen: @kuroashi.no.sanji1993
rotacı: @Tilqi_Gin
seni tayfamızın ağır abisi olarak alabilir miyim: @Monkey D. Dragon
Tayfama katılsana diye soracaklarım: @Kaido_93 @çiköfte @Dr. Hiluluk @Mug1wara
Hah işte sonunda gerçekler konuşuluyor. Nerede o eski duygular. Bir de Nami'den tasukete. Onu da görürsem şu an 2 hafta kendime gelemem...Seride duygu yoğunluğunun en yüksek olduğu iki arc'dan biriydi. Diğeri de Arlong Park. Şimdilerde eskisi kadar iyi değil bu konuda.
@Eustass Captain Kidd ile yan yana koymuşun bizi. Çakma kızıl yanımda fos kalacak ama neyse hadi o da olsun, belki bir şeyler kapar.Kaptan: Yok
Sağ kol, kaptan vekili: Ben
Kılıççı ekip:
@Siyah Ateş
@Roronoa Zoro
@Mr.Bushido
@Densetsu no Samurai
Kütüphane-Arşiv-Basın ekibi:
@Smoker
@amaneden
@Tilqi_Gin
@Chaos Bringer
Mutfak ekibi:
@çiköfte
@Çörekçioğlu Luffy
@Historia
Kızıl ekip:
@Shakan
@Eustass Captain Kidd
Bandajcı:
@Uchiha Itachi
Rotacı:
@twei
Eğlence-Müzik ekibi:
@Riful
@Daredewill
@Millennium Wizard
@Master of Puppets
Bilerek koydum. Kapışırsınız@Eustass Captain Kidd ile yan yana koymuşun bizi. Çakma kızıl yanımda fos kalacak ama neyse hadi o da olsun, belki bir şeyler kapar.
Bir okama olmadığım kalmıştı