yanlış yazmışım ama 64 olaydı iyi eğlenirdik 128 k haajhskajddks63 diyo la, kaç şimdi 64 mü 63 mü karar verin, yoksa cehap kazandı diye indirim mi geldi
neyse ben konuyu görmemiştim toplu gönderdim
yanlış yazmışım ama 64 olaydı iyi eğlenirdik 128 k haajhskajddks63 diyo la, kaç şimdi 64 mü 63 mü karar verin, yoksa cehap kazandı diye indirim mi geldi
neyse ben konuyu görmemiştim toplu gönderdim
altına yatırsınBugün biraz daha katkıda bulunmaya çalıştım.
Aslında herkes için uygunsa mevcut tutarı @Mihawk 'ın aylık faizde işletmesi bence mantıklı olabilir. Böyle para eriyor enflasyon karşısında. 40 bine her ay bin lira eklenmiş olur, hiç yoktan iyidir. Katkıda bulunan arkadaşlar arasında dini açıdan faiz hassasiyeti olan yoksa bi değerlendirilebilir bu konu.
Onda makas var altın fonuna gömsün.altına yatırsın
bi dayı var, büyük ihtimalle yanlış anlattı, altın fonu aldım dedi, gidicem darphaneden altınımı bu fonları beyan ederek falan alıcam dedi. böyle bişi var mı bilen yatırımcı arkadaşlar var mıOnda makas var altın fonuna gömsün.
ben bi portföy yapayım bist’ten kimsenin para eklemesine gerek kalmazbenim iki ağacı söyleyin azıcık yakın diksinler ya. hamak kurup uyuycam ziyarete gittikçe <3 tşkler
bi dayı var, büyük ihtimalle yanlış anlattı, altın fonu aldım dedi, gidicem darphaneden altınımı bu fonları beyan ederek falan alıcam dedi. böyle bişi var mı bilen yatırımcı arkadaşlar var mı
Var. "Altın s1" bu şekilde araştırabilirsin.benim iki ağacı söyleyin azıcık yakın diksinler ya. hamak kurup uyuycam ziyarete gittikçe <3 tşkler
bi dayı var, büyük ihtimalle yanlış anlattı, altın fonu aldım dedi, gidicem darphaneden altınımı bu fonları beyan ederek falan alıcam dedi. böyle bişi var mı bilen yatırımcı arkadaşlar var mı
yok ben altın sertifikasıyla onun yapıldığını biliyorum da dayının anlattığı şekil çok acemiyceydi. sonuçta bu bi emtia ama onun anlattığı şirket fonu, hisse senedi gibiydiVar. "Altın s1" bu şekilde araştırabilirsin.
Var. Darphane altın sertifikası deniyor. Belli bir miktar biriktirince gidip fiziki altın alabiliyorsun.benim iki ağacı söyleyin azıcık yakın diksinler ya. hamak kurup uyuycam ziyarete gittikçe <3 tşkler