Dostum zora düştüğümüz zaman aşağıdaki videoyu izleyip Amiral savunmaya devam ediyoruz. Ayrılmak çözüm değil...
Adamın mentali şöyle bozmuşsunuz @sensey @KuroroUlan* bana neler ettiniz lan siz?
Ulan gittik orada Marineford'da oturup tirnak kesip yasayalim diye, ulan bana neler ettiniz siz?
Montana burada olsaydi, @Kuroro gibi bir parelel yapilanmaya izin vermezdi; @sensey sana kirginim ve sana laflar hazırladım.
Yasadigim hayal kirikligi dolayisiyla depresyona girdim, biraz icip kendimi dagittim. Denizci yapilanmasi temizlenene kadar Amiral @MD. Teach 'in yanindayim.
Montana ile bir süredir aramız iyi niye atak geçireyim ki Sadece o yokken lobiye çökmen yada senseyi kandırıp Montana’nın yerine geçmen üzücü Montana adına üzüldüm çok emek vermişti lobiye Saka ile yatıp kalkıyordu.Şimdi sana karşı Saka savunmak zorunda kalacak Garling karşısındaSonunda @Montana ile benim aynı anda amiral lobisinde olduğumuzu anlayan @Millennium Wizard ptsd atağı geçiriyor
Montana az önce bana ulaştı ve bunun doğru olmadığını söyledi.İnsanları yanlış bilgilendirmesin diye ekledi.Montana ile bir süredir aramız iyi niye atak geçireyim ki Sadece o yokken lobiye çökmen yada senseyi kandırıp Montana’nın yerine geçmen üzücü Montana adına üzüldüm çok emek vermişti lobiye Saka ile yatıp kalkıyordu.Şimdi sana karşı Saka savunmak zorunda kalacak Garling karşısında
Montana az önce bana ulaştı ve bunun doğru olmadığını söyledi.İnsanları yanlış bilgilendirmesin diye ekledi.
Ulan* bana neler ettiniz lan siz?
Ulan gittik orada Marineford'da oturup tirnak kesip yasayalim diye, ulan bana neler ettiniz siz?
Montana burada olsaydi, @Kuroro gibi bir parelel yapilanmaya izin vermezdi; @sensey sana kirginim ve sana laflar hazırladım.
Yasadigim hayal kirikligi dolayisiyla depresyona girdim, biraz icip kendimi dagittim. Denizci yapilanmasi temizlenene kadar Amiral @MD. Teach 'in yanindayim.