Göz ucuyla bir bakayım dedim ama lobilerde alınan kellelerin hâlâ havalarda uçuştuğunu görünce Vietnam flashbackiyle şöyle oldum dkdmmdmd
Göz ucuyla bir bakayım dedim ama lobilerde alınan kellelerin hâlâ havalarda uçuştuğunu görünce Vietnam flashbackiyle şöyle oldum dkdmmdmd
Luke çıkar huy çıkmaz @Lucky Luke
Kendi söylediklerinizden bile iftira etiketi yapıştırmanız kaçıncı level bu aga@Lucky Luke ne yazık ki kuroro beyazbıyıkçı çıktı. Üzülüyor insan.
Sana iftiracı diyen doğrudan 61siz @Skywalker iken onu değil bizi alıntılaman bile durumu ortaya koyar be lukurlukurumKendi söylediklerinizden bile iftira etiketi yapıştırmanız kaçıncı level bu aga
İftira atma.
@Skywalker o kısmı kaçırmış olabilir bayramda ama sen olayı bildiğin halde hatta bana söylemene rağmen Luke çıkar huy çıkmaz demek yerine adam haklı @Kuroro itirafta bulundu demek yerine bunu diyen sen isen tabiki seni alıntılayacağımSana iftiracı diyen doğrudan 61siz @Skywalker iken onu değil bizi alıntılaman bile durumu ortaya koyar be lukurlukurum
Hem devrmcilere hem kutsalcılara aynı anda rest çektim üstüne ikisini birleştirdim aynı anda bana saldırdılar. Devrimciler ve kutsalcılar birleşip bana saldırıyor benim büyüklük.
@Kuroro nun beyazbıyıkçı olması üzücü elbet ama ne yapalım yani luke iftira atmaz diye yalan mı söyleyelim sık sık yaparsın malum@Skywalker o kısmı kaçırmış olabilir bayramda ama sen olayı bildiğin halde hatta bana söylemene rağmen Luke çıkar huy çıkmaz demek yerine adam haklı @Kuroro itirafta bulundu demek yerine bunu diyen sen isen tabiki seni alıntılayacağım
Reis sana dostça bir tavsiyeHem devrmcilere hem kutsalcılara aynı anda rest çektim üstüne ikisini birleştirdim aynı anda bana saldırdılar. Devrimciler ve kutsalcılar birleşip bana saldırıyor benim büyüklük.
Haksızken bile haklı çıkmaya çalışmak...@Kuroro nun beyazbıyıkçı olması üzücü elbet ama ne yapalım yani luke iftira atmaz diye yalan mı söyleyelim sık sık yaparsın malum
Lobidaşının güvensizliğini bizim üstümüze yıkmaya çalışma bir daha balım yoksa zaten baş tacısın biliyo'nHaksızken bile haklı çıkmaya çalışmak...
Geçende zoro övüyorduKutsallar Garling 5 kadimdeki her karaktere ait lobiler İm Amiraller Wb Hurdacı lobisi ilk aklıma bunlar geldi ama detaylı bilgiye sahip değilim çünkü liste çok uzun