Defterdar Cuma saat 02:25'de #481 Bu ankete oy verdiğimde 19 yaşımdaydım şimdi 24... @sensey senin yaş kaçtı
Aschentef Cuma saat 09:20'de #482 Chibi Şeytan dedi ki: 16-18i 19-21 yapma zamanı gelmiş ben bile büyümüşüm Genişletmek için tıkla ... Ben bile ne oglum hahahahh
Chibi Şeytan dedi ki: 16-18i 19-21 yapma zamanı gelmiş ben bile büyümüşüm Genişletmek için tıkla ... Ben bile ne oglum hahahahh
pilavüstükuru Cuma saat 09:24'de #483 Bu konu sinirimi bozuyor. Ben yaşlanmak istemiyorum. Daha yapılacak çok şey. Yolumu bile bulamadım daha.. konuyu açan kişiyi engelleyeceğim başka çare yok. Kusura bakma @eyup1234 umarım aktif bir üye değilsindir.
Bu konu sinirimi bozuyor. Ben yaşlanmak istemiyorum. Daha yapılacak çok şey. Yolumu bile bulamadım daha.. konuyu açan kişiyi engelleyeceğim başka çare yok. Kusura bakma @eyup1234 umarım aktif bir üye değilsindir.
Kvothe Cuma saat 17:04'de #484 Oy verdiğimden beri 4 sene geçmiş.Vay be.Zaman cidden anlaşılamayacak kadar hızlı geçiyor.
sensey Cuma saat 22:09'de #485 Defterdar dedi ki: Bu ankete oy verdiğimde 19 yaşımdaydım şimdi 24... @sensey senin yaş kaçtı Genişletmek için tıkla ... 28 yaşındayım reis.
Defterdar dedi ki: Bu ankete oy verdiğimde 19 yaşımdaydım şimdi 24... @sensey senin yaş kaçtı Genişletmek için tıkla ... 28 yaşındayım reis.