Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Korsanfan Ailesi Üye Yaşları

Pardon, yaş kaçtı?

• 35+

Kullanılan: 12 3.7%
  • 30-34

Kullanılan: 34 10.4%
  • 28-30

Kullanılan: 37 11.3%
  • 25-27

Kullanılan: 76 23.3%
  • 22-24

Kullanılan: 78 23.9%
  • 19-21

Kullanılan: 55 16.9%
  • 16-18

Kullanılan: 26 8.0%
  • 13-15

Kullanılan: 4 1.2%
  • 12-

Kullanılan: 4 1.2%

• Kullanılan toplam oy
    326
22-24 ü işaretlemişim.Muhtemelen 22'ydim o zaman.Şimdi bir üst kademedeyim.Bir sene sonra diğer kademeye geçiyorum.

Hayatımın en kötü olaylarının 24-25'ine denk gelmesinin de etkisiyle heralde 25'ten sonrası çok hızlı geçiyor.

22-24 ü işaretlemişim.Muhtemelen 22'ydim o zaman.Şimdi bir üst kademedeyim.Bir sene sonra diğer kademeye geçiyorum.

Hayatımın en kötü olaylarının 24-25'ine denk gelmesinin de etkisiyle heralde 25'ten sonrası çok hızlı geçiyor.
Genel olarak 24-25 ten sonrası yok oluyor. 7 yıl olmuş benim 25'i dolduralı. Şu an oturup düşündüğümde 2 yıl direkt yok. Pandemide tek hatırladığım, hasta olup 2 litre fusetea karpuzluya ard arda tek atmam. Başka bir anım yok neredeyse. Bir de gururlandım la ne hayvanım diye :D

Son düzenleme:
Genel olarak 24-25 ten sonrası yok oluyor. 7 yıl olmuş benim 25'i dolduralı. Şu an oturup düşündüğümde 2 yıl direkt yok. Pandemi de tek hatırladığım, hasta olup 2 litre fusetea karpuzluya ard arda tek atmam. Başka bir anım yok neredeyse. Bir de gururlandım la ne hayvanım diye :D
Pandemiden sonrada hayat hızlı akmaya başlamıştı da 24-25 tam sınır gibi harbiden.

30'dan sonrasını da merak ediyorum.Daha da hızlı geçer heralde.:/

Ömrümüzü yedi bu One Piece. Foruma geldiğimde 16 yaşında çocukmuşum sadece. One Piece bittiğinde de 16 yaşında çocuklarım olur artık bu gidişle.

31.
2019'un sonunda askere gittim, covid oldu ve 2025'i yarıladık:D
fiziksel ihtiyaçlarımı karşılamak için işe gidip geliyorum. işten aldığım doyum çok az ama radikal değişiklikler yapacak imkanlara ve karaktere sahip değilim.
hafta içleri, görüşebildiğim az sayıdaki arkadaşımla bir yerlerde oturup yiyip içiyoruz ama tamamına yakını evli olduğundan kısa sürüyor bu buluşmalar ve muhabbetler de hep aynı.
götü göbeği saldığımda üyelik alıp spor salonuna gidiyorum ama vücut kendini toparlayınca bırakıyorum spor yapmayı ta ki tekrardan götü göbeği salana kadar.
müzik dinlemek, film/dizi izlemek, kitap okumak ve oyun oynamak dışındaki tek başıma gerçekleştirdiğim tek aktivitem youtube'da takılmak.
hafta sonları ya futbol maçı izleyip kendimi uyuşturuyorum ya da bölgedeki diğer illere gidip dağ bayır tarihi mekan gezip yiyip içiyoruz arkadaşlarımla.
uzun süreli bir ilişkim vardı ama hoş olmayan bir ayrılık yaşadım geçen yıl ve normalde de pek uyumlu biri değildim ama rahmetli volkan konak'ın şarkısında dediği gibi çekilmez bir adam oldum son 1 yılda ve evlilik uzak ihtimal bu saatten sonra. kafa dengi biriyle tanışacağım da birbirimizden hoşlanacağız da güven ve aidiyet duyguları oluşacak da aileler anlaşacak da... ölme eşeğim ölme.

gidişat kötü gibi gözükse de değişim vakti yakın benim için. bu ay tayin isteyip bir daha dönmemek üzere ayrılacağım bu ilden ve hatta bölgeden.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık