31.
2019'un sonunda askere gittim, covid oldu ve 2025'i yarıladık

fiziksel ihtiyaçlarımı karşılamak için işe gidip geliyorum. işten aldığım doyum çok az ama radikal değişiklikler yapacak imkanlara ve karaktere sahip değilim.
hafta içleri, görüşebildiğim az sayıdaki arkadaşımla bir yerlerde oturup yiyip içiyoruz ama tamamına yakını evli olduğundan kısa sürüyor bu buluşmalar ve muhabbetler de hep aynı.
götü göbeği saldığımda üyelik alıp spor salonuna gidiyorum ama vücut kendini toparlayınca bırakıyorum spor yapmayı ta ki tekrardan götü göbeği salana kadar.
müzik dinlemek, film/dizi izlemek, kitap okumak ve oyun oynamak dışındaki tek başıma gerçekleştirdiğim tek aktivitem youtube'da takılmak.
hafta sonları ya futbol maçı izleyip kendimi uyuşturuyorum ya da bölgedeki diğer illere gidip dağ bayır tarihi mekan gezip yiyip içiyoruz arkadaşlarımla.
uzun süreli bir ilişkim vardı ama hoş olmayan bir ayrılık yaşadım geçen yıl ve normalde de pek uyumlu biri değildim ama rahmetli volkan konak'ın şarkısında dediği gibi çekilmez bir adam oldum son 1 yılda ve evlilik uzak ihtimal bu saatten sonra. kafa dengi biriyle tanışacağım da birbirimizden hoşlanacağız da güven ve aidiyet duyguları oluşacak da aileler anlaşacak da... ölme eşeğim ölme.
gidişat kötü gibi gözükse de değişim vakti yakın benim için. bu ay tayin isteyip bir daha dönmemek üzere ayrılacağım bu ilden ve hatta bölgeden.