12- seçeneğine oy verilmiş olması şaşırttı.
Not: gorosei ayarındaki dedelerimize de selam olsun.
Not: gorosei ayarındaki dedelerimize de selam olsun.
Konuyu her gördüğümde yükseliyordum. Zirveye oturdum.
Zirveye oturmak üzere ayağa kalkanlardan biri de sensin
Konuyu her gördüğümde yükseliyordum. Zirveye oturdum.
Justın kimliği ortaya çıktıDedem benim.
HADİ BAKALIM19'a gircez nasipse![]()
La 32 oldum halen evliliği göremedim o zamanlarda henüz kurumsal hayata geçmediğimden nokta sonrası boşluktan bile haberim yokmuş. Ha bu arada one piece'in sonu umurumda değil, bakmıyorum 2-3 bölümdür ne oluyor bitiyor haberim yok. Gerçi anime falan da izlemiyorum. Nişanlıma şunu göstersem hadi nikah salonuna diye darlar Maazallah24 yaşındayım.Evlenmeden önce one piece'n sonunu görmek istiyorum.Evlilikten sonra çoluk çocuk derken unuturum herhalde one piece'i.Yani kafamdaki evlenme yaşıda 28 felan diyorum.Yani zor.Evlilikten sonra göreceğiz.
Bizim buralı bir tane berber var, protez saç yapıyor. (Saç kılını Bangladeş'ten alıyor seni bozmassa) Yaptırayım mı sana 4-5 tane?Geçen 3-4 saat cenazede güneşin altında kaldım, kafa Çanakkale domatese döndü. +3-5 yaş eklentisi var kelliğin, maalesef.
Evlen, iyidir evlilik. Hayırlı işlerinizde acele ediniz.La 32 oldum halen evliliği göremedim o zamanlarda henüz kurumsal hayata geçmediğimden nokta sonrası boşluktan bile haberim yokmuş. Ha bu arada one piece'in sonu umurumda değil, bakmıyorum 2-3 bölümdür ne oluyor bitiyor haberim yok. Gerçi anime falan da izlemiyorum. Nişanlıma şunu göstersem hadi nikah salonuna diye darlar Maazallah![]()
Ben yaşım sorulunca hangisini söyleyeceğimi hala bilmiyorum. 27 ya 28im. Hala çıtırım. Ama 2-3 ay için de 25-27 seçmeyeyim dedim. Direkt garanti olsun diye 28/29 segmentine kattım kendimi.Geçen biri 20 falan dedi ama inanmıyorum muhtemelen 19 yaşındayım. 20 gibi hissetmiyorum kendimi.
Artık böyle şeyler olmuyor : ))Ben şanslıyım o konuda sakalları yeni çıkmış kasiyer bana nasılsın kardeşim diyor, şefkat falan gösteriyor : ))