belki de saykoluk adı altına saklanan pesimist bir bireyimOooo 9 yaşındayken ağır Luffy fanıydım. Seninkisini de açıklamış oldum.
Sen de Kid'le duygusal bağ kurduğuna göre ergensin ve Punk müziksiz duramıyorsun.![]()

belki de saykoluk adı altına saklanan pesimist bir bireyimOooo 9 yaşındayken ağır Luffy fanıydım. Seninkisini de açıklamış oldum.
Sen de Kid'le duygusal bağ kurduğuna göre ergensin ve Punk müziksiz duramıyorsun.![]()
Orange county bebesine tapmaktan iyidir.Oooo 9 yaşındayken ağır Luffy fanıydım. Seninkisini de açıklamış oldum.
Bu kadar erken yaşta Roronoa Zoro’nun ne kadar mükemmel bir karakter olduğunu anladığı için tebrik edeceğine neler diyorsun... Koskoca bir ömrü çürütüp Roronoa Zoro fanı olmanın ayrıcalığına kavuşamadan göçüp giden nice insanlar var.Bu zoro'ya tapma sebebini açıklıyor.
Koskoca bir ömür zoro'nun ciddi dövüşünü beklemekle geçti desen daha iyi.Bu kadar erken yaşta Roronoa Zoro’nun ne kadar mükemmel bir karakter olduğunu anladığı için tebrik edeceğine neler diyorsun... Koskoca bir ömrü çürütüp Roronoa Zoro fanı olmanın ayrıcalığına kavuşamadan göçüp giden nice insanlar var.
Profiller güncellendi.Bu şok edici flashbackin devamı ilerleyen günlerde gelecek...
Sağlam dövüşleri kardeşi gibi gördüğü Luffy’ye salıyor adam. Ace ve Sabo’dan görmediği abiliği Zoro’dan görüyor. Yeri geliyor poşet gibi taşıyıp ölümden kurtarıyor.Koskoca bir ömür zoro'nun ciddi dövüşünü beklemekle geçti desen daha iyi.
Bknz: zoro'nun en son ciddi dövüşünün 2006'da olması.
Sıradaki Vivre Cardlarda Raiden ve benim en sevdiğimiz yemekler açıklanacak!!1Profiller güncellendi.
Sağlam dövüşleri kardeşi gibi gördüğü Luffy’ye salıyor adam. Ace ve Sabo’dan görmediği abiliği Zoro’dan görüyor. Yeri geliyor poşet gibi taşıyıp ölümden kurtarıyor.
Sıradaki Vivre Cardlarda Raiden ve benim en sevdiğimiz yemekler açıklanacak!!1