Seri uzasın diye işteKadının adresi belliyse, 5 milyar milyon yonkou gücündeki denizciler niye almıyor aşağı, @sensey anlat bakalım bize bu hikayeyi xD

Seri uzasın diye işteKadının adresi belliyse, 5 milyar milyon yonkou gücündeki denizciler niye almıyor aşağı, @sensey anlat bakalım bize bu hikayeyi xD
Bükmene gerek yok filo amiralciğin kınlardan dolayı Kizaru'cuğunu uyarıyor daha.Yavaş yani.Amiraller yonko mekanını basmıyor çünkü yonkoları Luffy alıcak. Ben de siz gibi seriyi büktüm Luffy üzerinden, olmuş mu ?
Kizaru da Big Mom-Kaido önemli değil gideyim mi diyor, tabii o kısım önemli değil Akainu çekindi kısmı önemli .dBükmene gerek yok filo amiralciğin kınlardan dolayı Kizaru'cuğunu uyarıyor daha.Yavaş yani.
Açlık dezavantajı yok. Sürekli krize girmiyor normalde bu kadın.Kaido vs. BM'de BM diyenleri görüyorum. BM'nin uzun dövüşlerde açlık dezavantajı var. Ki Kaido'yu kısa dövüşte yenemez. BM'de gözlem haki tırt. Kaido'nun süper bir hasar yenileme olayı var. BM bu dövüşü kazanamaz.
Kaido ve Bm için gidiyor ama kınlar sıkıntılı diye vazgeçiriliyor orası da önemsiz tabiiKizaru da Big Mom-Kaido önemli değil gideyim mi diyor, tabii o kısım önemli değil Akainu çekindi kısmı önemli .d
Yazdığını oku, anlarsın zaten ne olduğunu .dKaido ve Bm için gidiyor ama kınlar sıkıntılı diye vazgeçiriliyor orası da önemsiz tabii![]()
Ne sistemi var la elini kolunu sallayan içeri girdi.Hasır şapka ve kınlar parti düzenlediğinizi duyduk diyip girdiler içeri güldürme beni.Bm sistemi var deyip Kaido sistemini atlaması peki xd
Sen daha kendi yazdığını okusaydın zahmet edip xd.Yazdığını oku, anlarsın zaten ne olduğunu .d
Adamlar şelale bizim güvenlik sistemimiz diyor komiklik şakalık değil oralar.Luffylerde çay partisini elini kolunu sallayarak bastı o ne oluyor xd.Ne sistemi var la elini kolunu sallayan içeri girdi.Hasır şapka ve kınlar parti düzenlediğinizi duyduk diyip girdiler içeri güldürme beni.![]()