Ali Rıza efendi Wb sandın herhalde sen bunuO boş yere zaiyat vereceğiz diye sinirleniyor.Smile üretimi durdu diye ağlayan adam bu.![]()

Ali Rıza efendi Wb sandın herhalde sen bunuO boş yere zaiyat vereceğiz diye sinirleniyor.Smile üretimi durdu diye ağlayan adam bu.![]()
Nereye geliyor Luffy’e tek adamın üstüne ordu salmadı mı bu adamlar.Cp gibi ekip gelse mesela anında tüm mahalleyi toplarlar karşılarına.Kadının adresi belli. Adasında parti veriyor, kimseden gizlisi saklısı yok. Bulmak istersen çok rahat bulursun, Shanks gibi değil.
Korunuyor dediğin de gözcüler falan. O da muhtemelen hırsızlık durumları için. Orta seviyede biri WCI'a kadar rahat gelir.
Snack falan yok demişsin ondan dedimŞimdi baktım, fikrim değişmedi.
Sadece Dof vs Germa 5lisi mantıklı gözüktü gözüme@Crocus Kaido tarafına hem Drake hem de Dof vermişsin yav.Ki bide Dof ailesi de var.Onu geç, Tamago'nun ne işi var burda.
İşte aradığım yorum, katılıyorum.Dofi'nin ailesi Germa'nın içinden geçer zaten. Dofi'de Smothie'nin üzerine oturur Kata ile dövüştürür.
Doflamingo olduğu sürece Kaido korsanlarında iki tane sağ kol ayarı adam oluyor.
Kadının adresi belliyse, 5 milyar milyon yonkou gücündeki denizciler niye almıyor aşağı, @sensey anlat bakalım bize bu hikayeyi xDKadının adresi belli. Adasında parti veriyor, kimseden gizlisi saklısı yok. Bulmak istersen çok rahat bulursun, Shanks gibi değil.
Korunuyor dediğin de gözcüler falan. O da muhtemelen hırsızlık durumları için. Orta seviyede biri WCI'a kadar rahat gelir.
Ne yapsınlar anlamadım, gel bizi döv mü desinler? :dNereye geliyor Luffy’e tek adamın üstüne ordu salmadı mı bu adamlar.Cp gibi ekip gelse mesela anında tüm mahalleyi toplarlar karşılarına.
Bm sistemi var deyip Kaido sistemini atlaması peki xdNe yapsınlar anlamadım, gel bizi döv mü desinler? :d