Bi kaybetsin senle de fikir alışverişi yaparım ama vereceğim cezayı sana devretmem@Shakky 'nin cezasını ben vereyim mithe office tarzı bir ceza var aklımda; ve hiç hoşuna gitmeyecek
![]()
Bi kaybetsin senle de fikir alışverişi yaparım ama vereceğim cezayı sana devretmem@Shakky 'nin cezasını ben vereyim mithe office tarzı bir ceza var aklımda; ve hiç hoşuna gitmeyecek
![]()
@Shakky yeni hesap açmak yokBi kaybetsin senle de fikir alışverişi yaparım ama vereceğim cezayı sana devretmem![]()
Hikaye buraya kadar gelmişken, sisin yoğun olduğu zamanda tahminlerde bulunanlarla aynı etkide olmaz şimdi iddia edilen. :/
Ayna hala kullanışlı olabilir; mikronlarına ayrılmadıysa tabi@Shakky yapmaz öyle bir şey..
Bu arada ayna ile kaçma planı yattı ve Bege'nin kalesi ne kadar dayanacak? Aşılmaz bir defans değildir herhalde.. Diyeceğim o ki Mama düşmezse bizimkileri çiğ çiğ yer..
Bakalım bölüm çıkınca anlarız ama kullanılamaz haale geldiğini düşünüyorumAyna hala kullanışlı olabilir; mikronlarına ayrılmadıysa tabi![]()
@Siyah Ateş beni çok sever@Siyah Ateş Ağır cezalar nasıl oluyor senin için? Ne var aklında söylesene? Avatar diyorum parantez içi diyorum onlar basit diyorsun. Banlatmayı mı düşünüyorsun beni
@Shiki Yeni hesap açmak yok ne yau? The Office cezası nedir? Dwight gibi sayko cezaları buraya nasıl uyarlayacaksın ki? Hem olmaz o iş, benim davam Siyah Ateş'le. Sen elleşme, geriliyorum senin aklından geçen cezayı tahmin etmeye çalışırken..
İner diyorsan seninle iddiaya girelim. Hatta inmez diyorsan da iddiaya girelim. Yenilirsen 1 ay boyunca komiklik, trollük, geyik yapmayacaksın. Buyur istediğin cezayı ver bana. Ne diyosun?@Siyah Ateş beni çok severona yardımcı olayım pm'le
süper fikirler geldi
Ceza cezadır şaki, hiç gerilme lütfenumarım kaybetmezsin
![]()