Yav Coby ne zaman kendine panel ayrılsa LuffyAdada kocaman Luffy posterini gördüğü halde bunu sormadan saldıracağını düşünmek pek mantıklı gelmiyor. İşi gereği her ne kadar korsanları yakalaması gerekse de Luffy'i seven bir tip. Hancock'a sen bir hayırdır der bu ne böyle diye.![]()
O olabilir Oda'nın kurgusuna bağlı.Bence hancock ile savaşır biraz somra biraz zaman geçer ve bunlar barışır gibi olur gilan ve hancock kaçar gibi geliyor
Koby ilerisi için önemli bir karakter haline gelecek belli. Shichiler arasında da bence en çok Mihawk karşısında kendini yüceltirsin. Peki E.Oda neden Koby'i diğer shichilerden birine değilde Hancock'a yönlendirdi. Bana aralarında Luffy diyalogu geçmesini sağlatmak için gibi geldi. Hatta Koby olası bir durumda ağzından kaçırıp Luffy, Wano'da hapis dese kimse tutamaz kadını. Malum Koby hala hapiste biliyor.Yav Coby ne zaman kendine panel ayrılsa Luffy, ama bir dakika o benim düşmanım çıkarsa karşıma savaşırım
diyen bir tip. MF'de bile kardeş kurtarmak gibi ciddi bir mevzu olmasına ve aradaki güç farkına rağmen Luffy'nin önüne atladı bu adam. Aaaa Hancock Luffy fanı ne güzel hadi bakalım diyeceğini sanmam.
Aslında aşağı yukarı aynı düşünüyoruz. Muhtemelen Hancock Coby sayesinde bu işten sıyrılacak. Ayrıştığımız tek nokta zaman. O dövüş olacak yaniKoby ilerisi için önemli bir karakter haline gelecek belli. Shichiler arasında da bence en çok Mihawk karşısında kendini yüceltirsin. Peki E.Oda neden Koby'i diğer shichilerden birine değilde Hancock'a yönlendirdi. Bana aralarında Luffy diyalogu geçmesini sağlatmak için gibi geldi. Hatta Koby olası bir durumda ağzından kaçırıp Luffy, Wano'da hapis dese kimse tutamaz kadını. Malum Koby hala hapiste biliyor.![]()