Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Koby ve Yeni Dünya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence garpın eğitimi ray in eğitiminden iyidir ancak luffyde potansiyel vardı garp cobyden potansiyal çıkardı :D nerdeyse serinin başından beri garptan eğitim alan coby çok büyük bir power up yapmazsa kimse yapmasın bence çok normal bişey.

bence garpın eğitimi ray in eğitiminden iyidir ancak luffyde potansiyel vardı garp cobyden potansiyal çıkardı :D nerdeyse serinin başından beri garptan eğitim alan coby çok büyük bir power up yapmazsa kimse yapmasın bence çok normal bişey.
Bence tam olması gerektiği gibi olmuş koramirale çok yakın bi rütbeye gelmiş. B.haki ve rokushikide de ustalaşmışsa cidden çok iyi olur,bu saatten sonra akar gider Coby:D

A$CE

Coby luffyle kapıaşcak düzeye gelecek.Albay olmuş galiba hala luffye çok şimdi :D.Bennbeckman shanksa luffy için bu çocuk ileride çok güçlü olucak dediğinde aklıma direk Zoronun luffye cobby için ileride başına bela olabilir lafı geldi :D duruşları bile aynıydı.Ezikbir karakter olmıyacak.

Coby boşa yaratılmış bir karekter değil .Dünya hükümeti devrildiginde (akainu vs) coby gibi adamlar dünya hükümetinin başına geçeçektir (Gerçek adaletten bahsediyorum).Şuan adeletten bahsetmek saçmalık olur.Şu kutsal ejder saçmalıgınında ortadan kalkması gerek .

bu adamdan bir cacık olmaz olmamalıda. luffy kk olduğunda en fazla kor- amiral olur görüşündeyim. eğer garp-roger gibi luffy-coby olursa oda düpedüz saçmalamış olur. adam luffynin o işkenceler görmüş hormonlu halinden tek yedi. bi haki belirtisi gösterdi soru yaptı diye abartmamak lazım.
Abartmamak gerek ama dünya hükümeti öyle veya böyle yıkılacak.Yıkıldıktan sonra tekrar düzen kurulmalı yoksa suçlular ortalıkta gezer.Luffy kk olsa bile bütün suçlularla ilgilenemez onun için coby gibi güvenilir adamları dünya hükümetinin başına geçirmek gerek...
Tabi burada coby yüksek mertebede olsun demiyorum.Örnek bi aokiji veya reight gibi adamlar dünya hükümetinin başına geçmeli.Cobyde artık amiral mi olur yoksa koramiral mi bilinmez ama bu gibi adamlar gerçek adaleti savunacaktır.

hocam yapma gözünü seveyim, luffy kk olacam diye denize açıldığında bu adam sümüğünü temizliyordu sen gittin direk dünya hükümetinin başı yaptın:D. her seferinde luffy gaz verdi oda torpili yaptı gelişti. forumda ki arkadaşlarım gözlemci hakisi ve soru kullandı diye biraz abarttılar ama neyse. luffy kk olduğunda amiral olması gereken kişiler arasında olmamalı bu karakter. luffynin en büyük düşmanı kesinlikle bu olmamalı zaten. bana göre luffynin baş düşmanı akainu olacak. sonrasında karasakal sonrasında da smoker. bu adam o aralarda kor-amiral olayım diye gezinir o kadar. ama oda torpil yapacak kesin yine:of:
Serinin sonlarından bahsediyoruz hocam o zamana kadar bütün karakterler level atlar,gelişir. Torpil torpil dediğimiz şey aslında potansiyel, ayrıca Coby'i Garp eğitiyo. 2 yılda albay olmuş bu eğitimi ve potansiyeli sayesinde bu abartımı yani ? Şuanki Luffy'e bak bide seri sonundaki KK olcak Luffy'nin halini düşün arada ne kadar fark olucak, aynı şekilde Coby de kor-amiral hatta amiral seviyesine kadar yükselebilir ki hayali bu zaten. Sümsük sümsük dediğimiz adam Akainu'nun karşısına geçip dur diyebilmiş biri, harbi bi denizci laf olsun diye değil harbi denizci yani bi adam öleceğini bile bile yanlışa dur diyebiliyosa onda iş vardır.

Bence albay rütbesi az bile ne ara amiral olacak görünürde başka bir zaman atlamasıda yok. Ayrıca Coby adamdır 2.5 yıl Garp eğitecek ve eğitimsiz Gözlem hakisi uyandırmasına rağmen hala bulunduğu konumu beğenmeyenler var. Luffy Rayleighden 1 buçuk senede 3 hakiyi öğrenince torpil olmuyor ama Coby 2.5 sene Garptan aldığı eğitime rağmen albay olunca torpil...

hocam hatice değil netice önemli ama. öleceğini bile bile akainunun önüne dikilmesi saçma. daha yeni yetme denizcisin neyine amirale diklenmek. akainu doğru olanı yapıyordu orada. herşeyi bitirebilirdi coby engelledi. neyse konumuz bu değil. luffy ile tanıştığında zoronun duruşuna bak, coby ve helmepponun duruşuna bak. hatırladın hemen değil mi. sence çok saçma değil mi seri başında böyle olan karakterlerin seri sonunda en karizmatik, en güçlü karakterlerden olması. bu kadar torpil bu kadar abartı olmamalı bence seride. eğer öyleyse luffy gitsin şimdi akainuyu, karasakalı indirsin aynı şey bence.
Konumuz bu hocam, sümsük dediğimiz bi adam çıkıp yeter artık yaralı askerlerimiz var savaşı bitirelim diye öleceğini bile bile karşısında duruyorsa Akainu gibi bi hayvanın o adamda iş vardır. Duruşuna bak ezik ezik takılıyo dediğin bi adamın içinde mangal gibi bi yürek varmış demekki sadece bunu ortaya çıkartamıyormuş orda da Luffy devreye girdi. Coby başından beri böyle biriydi ezik ezik takıldığına bakma yürek varmı yokmu o önemli. Ayrıca 4-5 ay gibi bi sürede soru öğrenip fiziken level atlamasıda adamın azimli ve yetenekli olduğunu gösterir. Sana göre hala eziktir bişey diyemem ama daha bu yaşında bu kadar gelişmiş bi adamın ilerde amiral olamaması için bi sebep görmüyorum ben.

luffy eğitime başlamdan önce kralın hakisini 4 kez gözlemci hakisini de 1 kere kullandı. yani çokdan uyandırmıştı. potansiyeli var zaten. adam D. soyunda doğuştan o yeteneğe sahip. buna torpil diyorsan ben daha ne diyeyim.

madem seri sonunda öyle olacaktı o zaman odanın seri başında bu karakteri böyle tanıtmaması gerekir. luffy de gidip 3 amirale diklendi ama cesaretle tamamen salaklık. yardım etmeseler ölüyordu. yürek dediğin şey güç olmadıkdan sonra bi hiç bana göre. akainuya yaptığı da son derece yanlıştı. o insanlar oraya geldiklerinde öleceklerini bilerek geldiler zaten. denizciler düşmanlarından tamamen kurtulabilirdi ama coby buna engel oldu. bu adalet mi bence değil. neden korsanları savunuyor ki. bence son derece safca ve mantıksız bir hareketti.
luffy nin 3 amiralin önüne gelmesini salaklık dedinya helal olsun 693 bölümdür luffynin yaptığı en iyi zeka oyunuydu adam onu yapmasaydı ''asce '' kurtaramayacaktı
demişsin yardım etmeselerdi ölürdü falan bu mantıkla bakamazsın işi o zaman serinin temeli sarsılır seri zaten yardım dostluk üzerine kurulu bunlar adamın extra gücüdür luffy nin yerinde caribo olsa ne olurdu onada yardım ederlermiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık