Klonlamaya karşıyım ben ya, her şeyin sahtesi çıktı zaten bir tek insanın kaldı.
İnsan klonlama şuan mümkün ancak yasak olan bir durum. Buradaki amaç insanların klonun hayatını önemseyip önemsemeyeceklerini görmek. Yoksa dediğin gibi yapay organ oluşturmak ileri zamanlarda basit bir işlem olması oldukça olası.İnsan klonlamaya gerek kalacak mı bakalım, direk organ klonlanması daha mantıklı ve maliyeti bi insanı sağlıklı yetiştirmek ve korumaktan daha kolay gibi. Ha bundan önce yaşlılık tedavisi de gelebilir, pek çok tedavi yöntemi gelecek vaad ediyor.
Bilmem, belki özel bi jel sürüp çok yağlı yumuşak peynir gibi jelatinlerler,Organı nerde saklayacaklar? :S
Ben canlı varlıkların ve cansız kaynakların köleleştirilmesini doğru bulmuyorum. Herşeye sahibiz ama herşeyin sahibi değiliz, şahsen klonumun özgür yaşamasını isterim. Mesela bilim kurgu filmlerindeki gibi bilinçli veya bilinçsiz klon bedenlere bilincimin aktarılmasını istemezdim.İnsan klonlama şuan mümkün ancak yasak olan bir durum. Buradaki amaç insanların klonun hayatını önemseyip önemsemeyeceklerini görmek. Yoksa dediğin gibi yapay organ oluşturmak ileri zamanlarda basit bir işlem olması oldukça olası.