O şiir başlangıç cümlesi zatenTanıtım yazısı şiirselmiş. Güzel görünüyor. İlyada'yı da düzyazıya çevirmişse zaten konuya ve üsluba hakimdir. İlyada buna göre daha ciddi bir kitap gibime gelmişti. Ody daha çoşkulu bir destan.

O şiir başlangıç cümlesi zatenTanıtım yazısı şiirselmiş. Güzel görünüyor. İlyada'yı da düzyazıya çevirmişse zaten konuya ve üsluba hakimdir. İlyada buna göre daha ciddi bir kitap gibime gelmişti. Ody daha çoşkulu bir destan.
Bu türde en sevdiğim kitap Kayıp Cennet. Film gibi gümbür gümbür anlatımı vardır. Okuduklarımdan en çoşkulusu. Şeytan, Tanrı, Adem, Hava, düşmüş melekler .... müthiş tasvir ediliyor. Faust da güzeldir ama pek çoşkulu değildir. Daha felsefi, tiyatral bir havadadır. Bu tip kitaplar diğer kitap türlerinden daha çok hoşuma gidiyor, insan okurken gaza geliyor, yaşıyorO şiir başlangıç cümlesi zatenBitmemiş bir kitabım var 30-40 sayfa kalmış yarın başlarım inşallah
Başka bildiğin böyle kitap var mı?
Daha çok beklersin.Niçe Ağladığında
İnsan ve Herkes
Çürümenin Kitabı
Gücün Sonu
Günden Kalanlar
Bu kitaplar hakkında yorum yapacak var mı?
@amaneden senden bir şeyler bekliyorum.
Günden kalanları okumuştum.Niçe Ağladığında
İnsan ve Herkes
Çürümenin Kitabı
Gücün Sonu
Günden Kalanlar
Bu kitaplar hakkında yorum yapacak var mı?
@amaneden senden bir şeyler bekliyorum.
En son okuduğum kitaptı. Dağılmış bir oğlanın yaşadığı olaylar ve çocukça davranışlarını işliyordu. Kıskançlıkları, gizli aşkı, özgüven sorunları, öfkesi...Cavdar Tarlasındaki Çocuklar hakkinda bilgi sahibi olan var mı?
Epey abartılmış bir kitap bence.Cavdar Tarlasındaki Çocuklar hakkinda bilgi sahibi olan var mı?
Bir nevi bir insanin genclik hayatinı işliyormuş. Okunası bir kitap o zaman.En son okuduğum kitaptı. Dağılmış bir oğlanın yaşadığı olaylar ve çocukça davranışlarını işliyordu. Kıskançlıkları, gizli aşkı, özgüven sorunları, öfkesi...
İsminin mantığını bir türlü anlamamıştım ama okurken kendimi sürekli oğlana üzülürken bulmuştum.