Log Pose bize denizdeki konumunu göstermiyor mu? Konumu bulup düz açıyla yukarıya doğru çıkarsak aha da uzay.Uzayda olsa Log Pose nasıl gösterecek Roger nasıl gidecek nasıl nefes alacaklar gibi bir çok soru oluşur.
Enel yıldırım olduğu için oksijene ihtiyaç duymuyor. Enel meyvesinin gücü sayesinde uzaya çıkabildi.Log Pose bize denizdeki konumunu göstermiyor mu? Konumu bulup düz açıyla yukarıya doğru çıkarsak aha da uzay.
Ya da bir teori atıyorum; uzaya çıkınca Log Pose uzayda da işlesin. Ama uzaydaki yönler/koordinasyonlar dünya'dakinden farklı işliyor olsun. Yani Log Pose dünyada farklı konuma yönlendirsin, uzayda farklı. Uzaya çıktıktan sonra konumu takip ediyoruz ve varıyoruz. Nasıl?
Balıkadam Adası'na gitmek de mantıken mümkün değildi, yolu bulundu. Uzaya gitmek için de vardır bir yol. Enel gitti sonuçta. Direk ölüme gitmemiştir herhalde. Çok saçma olurdu çünkü. Düşünsene o kadar hava yaptı uzay bilmem ne tanrı cart curt, uzaya bi çıkıyo pat. Oksijen yok. Ölüyo.![]()
Bu net olarak doğru değil. Uzayda nefes alınabiliyor olabilir, oranın uzayı bizimkinden farklı olabilir. Enel'den başka giden olmadığı için öyle düşünülüyor.Enel yıldırım olduğu için oksijene ihtiyaç duymuyor. Enel meyvesinin gücü sayesinde uzaya çıkabildi.
Enel uzaya gitti mi o bile kesin değil. Gidiyorum diyip yukarı doğru gitti ama uzaya mı gitti bilinmiyor.Bu net olarak doğru değil. Uzayda nefes alınabiliyor olabilir, oranın uzayı bizimkinden farklı olabilir. Enel'den başka giden olmadığı için öyle düşünülüyor.
Gitti, aya ulaştı, ayda yaşayan Uzay Korsanları'nı yendi ve şimdilik oraya yerleşti. Kesin yani.Enel uzaya gitti mi o bile kesin değil. Gidiyorum diyip yukarı doğru gitti ama uzaya mı gitti bilinmiyor.
Vay, bunu görmemiştim. Kapak hikayesi mi bu?Gitti, aya ulaştı, ayda yaşayan Uzay Korsanları'nı yendi ve şimdilik oraya yerleşti. Kesin yani.
![]()
![]()
Evet.Vay, bunu görmemiştim. Kapak hikayesi mi bu?
Mangayı okumaya biraz geç başladım o yüzden kapak hikayelerinin çoğunu görmedim. Bi ara okumam lazım anlaşılan :/
Enel'in hikayesi 428. bölümde başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Mangayı okumaya biraz geç başladım o yüzden kapak hikayelerinin çoğunu görmedim. Bi ara okumam lazım anlaşılan :/