Çorbada benim de tuzum olsun öyleyseArkadaşı ilk mesajda önyargıyı tanımlama zahmetinden kurtarmışsınız

"Ön yargım ancak çok daha fazla ön yargı gerektiriyorsa kırılır

Çorbada benim de tuzum olsun öyleyseArkadaşı ilk mesajda önyargıyı tanımlama zahmetinden kurtarmışsınız
Rastayla bir sıkıntım yok be. Keko rapçi bebeler bunu iyice ele aya düşürdüler diye soğudum, geçen sene saçlarım uzunken yaptırmayı düşünmüştüm hatta. Fiyatını soruşturduğumda baya yüksek fiyat çekmişlerdi, pahalı olmasa yaptırırdım.Kardeşim bir ara bende rasta yaptırsam mı diye düşünüyordum ayıp…
Arkadaşı ilk mesajda önyargıyı tanımlama zahmetinden kurtarmışsınız
insanlar birden çok kavramı tek kelimeye indirgediğinde böyle oluyor genelde. önyargı, beklenti, taraflılık, peşin hüküm, yerleşmiş fikir vs vs herkesin kaflar pırıl pırıl :dKarşıdan gelen elemanın gtü başı ayrı oynuyorsa at hırsızına benziyorsa etrafındakilere değişik el kol hareketi yapıyorsa büyük ihtimalle at hırsızı leş bir şeydir. Uzak durun. Mesela bu bir ön yargıdan çok temel hayatta kalma içgüdüsüdür. Böyle durumlarda on örnekten birinde yanılacaksınız diye ön yargılıyı olmamalıyım tribine girmeyin basın içgüdüyü fişleyin direkt.
Kadro şampiyonlar ligi gibi dıveyinsanlar birden çok kavramı tek kelimeye indirgediğinde böyle oluyor genelde. önyargı, beklenti, taraflılık, peşin hüküm, yerleşmiş fikir vs vs herkesin kaflar pırıl pırıl :d