Bugün size banlı olsa da çalışkanlığından ödün vermeyen editörümüz Kidd reisten hediyeler sunacağım la köftehorlar. Gözünüz buralarda olsun. 
Kidd reis adamdır. Yeni bölüme acıktım. Salın gelsin.Bugün size banlı olsa da çalışkanlığından ödün vermeyen editörümüz Kidd reisten hediyeler sunacağım la köftehorlar. Gözünüz buralarda olsun.![]()
Bugün size banlı olsa da çalışkanlığından ödün vermeyen editörümüz Kidd reisten hediyeler sunacağım la köftehorlar. Gözünüz buralarda olsun.![]()
Tşkler elinize sağlık dostum.Bu çevirdiğiniz bölümleri tortuganın sitesine atsanız daha iyi olmazmı,oraıs daha toplu ve düzenli hemde siteye bakan daha çok kişi var. Nitianla muhabbetiniz varmı bilyorum ama sizi yardımcı olur belki.. Tekrar elinize sağlık arkadaşlar.127. Bölüm
Okuma Bağlantısı
İndirme Bağlantısı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Düzenleme: @Eustass Captain Kidd
Çeviri: @carpe d. em
Diğer bölümler için ilk mesaja bakabilirsiniz.
Ellerinize sağlık127. Bölüm
Okuma Bağlantısı
İndirme Bağlantısı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Var muhabbetim ama biz başlarken sadece site için dedik ve bir girişimde bulunmadık. Bunu evvela Kidd ile sonrasında da tortuga yetkilileriyle falan konuşmamız gerekir. Biraz daha da ilerlesin bakalım çeviriler, konuşur ve bir gelişme olursa size de haber veririz elbet.Tşkler elinize sağlık dostum.Bu çevirdiğiniz bölümleri tortuganın sitesine atsanız daha iyi olmazmı,oraıs daha toplu ve düzenli hemde siteye bakan daha çok kişi var. Nitianla muhabbetiniz varmı bilyorum ama sizi yardımcı olur belki.. Tekrar elinize sağlık arkadaşlar.
127. Bölüm
Okuma Bağlantısı
İndirme Bağlantısı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elleriniz dert görmesin. İlaç gibi geldi.128. Bölüm
Okuma Bağlantısı
İndirme Bağlantısı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Onun için Kidd'e önce sağlam bir eğitim vermem gerekir :dVar muhabbetim ama biz başlarken sadece site için dedik ve bir girişimde bulunmadık. Bunu evvela Kidd ile sonrasında da tortuga yetkilileriyle falan konuşmamız gerekir. Biraz daha da ilerlesin bakalım çeviriler, konuşur ve bir gelişme olursa size de haber veririz elbet.
Tortuga forumun sitesi sayılır zaten ama öyle kendi başıma bunun kararını veya sözünü veremem.
Bugün iki bölüm daha gelecek bu arada, duyurulur!