Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Kingdom

Kingdom okuyorum bu ara, 24. ciltteyim. Gidişat, işleniş iyi de şu sürekli Shin üzerinden rakiplerini başlarda şişirme işini sevmedim.
Herif Rin Ko’yu yenmiş, hala daha her rakibi, akranı olan adamla ilk karşılamada tepeden bakıyorlar adama. :( Ayıptır.
Şişirme olayı her karaktere yapılan bir şey yine de mangaka o şişirmenin altını dolduracak şeyler yaptırıyor karaktere.

Şişirme olayı her karaktere yapılan bir şey yine de mangaka o şişirmenin altını dolduracak şeyler yaptırıyor karaktere.
Doldurmasına bi ara doldurur da o an yapılan bana absürt geliyor.
Bu Tenin Shin takımına stratejist olma işinde de öyle oldu. Shini 6 ay mı ne sırf bu tür şeyleri anlasın diye attı o savaş alanına Ouki. Üstelik sadece Kyokai değil diğer elemanlardan da aklı çalışanlar olmuştu zamanında. Öyle bi işledi ki sanırsın hiç savaş görmemiş taktiğin t’sini bilmeyen adamlar bunlar. O kadar da olmamalıydı bence.

Animesi devam etse de keyfimiz yerine gelse :/ senaryo ne kadar sağlam olsa da manga çizimleri kaliteli gelmiyor bana. Snk nın mangasına da aynı sebepten dolayı başlamıyorum.

47. cilde geldim.
Bu Zhao Kralı tam bi kılkuyruk çıktı ya la! Tevekkeli değil Riboku gibi adam sürekli bi yerlerde tıkanıp kalıyor, arkasında sağlam bi kral yok. Herif ülke elden gitti diyor “bana ne la keyfimi mi bozayım?” diyor kral bozması. Şu herif Qinin falan elinde olsa ortalığın tozunu attırırdı. :( Yine attırıyor da yarım potansiyelle.

Şu seride Riboku en kıl olduğum adam oldu.

Koalisyon savaşında gebermemesi tamamen sıvamadır.Hayır bir de idam etmiyorlar lavuğu.La çin genellinde suçlu ilan edilmesi lazım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık