Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Kingdom

Biz Sense Scans çevirisini kullanıyorduk. Bunlar telif yedikleri için MangaDex'e bölüm atmayı bırakıp Discord sunucularından linkle vermeye başladılar. En son 831. bölümü verdiler, tarih 27 Mayıs'tı. O günden sonra sürekli insanları oyaladılar "geldi gelecek" diye, geçenlerde de artık devam etmeyeceklerini söylediler. O yüzden farklı kaynaklardan çeviriye devam ettim. Scanları ayarladık, toplu olarak diğer hafta gelir diye düşünüyorum. Görebileceğin üzere 840'a kadar çeviri hazır.

Ekli dosyayı görüntüle 1428
Çok büyük adamsın vesselam
Eline koluna sağlık.

Kingdom 844. Bölüm

teng emekli olacağını söyleyip kolyesini çıkarıyor ve Handa prenses ile kalacağını söylüyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim asıl merak ettiğim teng ordusundaki lü wu wei long guo gang yang üçlüsü ne yapacak. Acaba hızlı ok birliğine katılan olur mu aralarında. Şahsen lü wu wei xin'le olan benzerliğinden dolayı hızlı ok birliğine cuk oturur gibime geliyor
Şuan katılan birinin olacağını düşünmüyorum fakat ilerde kesin gelirler oukinin kargısını bıraktığı adam sonuçta shin .bizim Ordu 200.000 kişilik falan olduğunda çok generale ihtiyacımız olucak bu adamlar gelebilir bizim ekiptekilerden general çıkması şuan zor shiyu kız olabilir belki

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık