Avatar fena, bazıları gibi Şam babası değil. Has babadır.Teşekkürler. Şimdiden kolay gelsin
Avatar fena, bazıları gibi Şam babası değil. Has babadır.Teşekkürler. Şimdiden kolay gelsin
Biao gongla beraber en sevdiğim 2 karakterden birisi. Bir babadır bizim içinAvatar fena, bazıları gibi Şam babası değil. Has babadır.
Yanlış hatırlamıyorsam Zhao sondan bir önce ele gecirilen devletti. Li Mu seri sonuna kalır.
Bayağı bir geriye gitmişim ama teknik olarak ikiniz de haklısınız. Kantan 2. Sırada düşen başkent ama zhaodan kalanlar kaçak prens jia nın etrafında toplanarak dai bölgesinde devam etmiş. Sonrasında wang ben o devletçiği yıkıyordu diye hatırlıyorum.Tarihe göre 2. ele geçirilen devlet. Mangaka bir iki general ile oynamış ama, devletlerin fethedilme sırasını değiştirmez gibi.
Bizim yaptığımız kaynak en son 828. bölümü çıkardı, ben de o kısma kadar çevirdim. Yakında yayınlarız. Kalan 9 bölüm henüz İngilizce olarak çevrilmedi, o yüzden bir şey diyemiyorum.@Smoker yeni gelecek bölüm var mı acaba?
Güncelde Han başkenti düştü sayılır bunu ne zaman türkçe okuyabiliriz