Zoro ile Denjiro'nun aynı seviyede olduğu nerde geçiyor ? Zoro'nun tek enmayla King'i yeneceğini forumun %90 u düşünmüyordur zaten bence.Bir p.up daha lazım.Zoroyla ayni seviye( en az ) olan denjiro alamıyor king'i, ama zoro alacak. Öyle mi?
Zoro ile Denjiro'nun aynı seviyede olduğu nerde geçiyor ? Zoro'nun tek enmayla King'i yeneceğini forumun %90 u düşünmüyordur zaten bence.Bir p.up daha lazım.Zoroyla ayni seviye( en az ) olan denjiro alamıyor king'i, ama zoro alacak. Öyle mi?
Babacım yok yaa. Tamam anti olayı dövüşlerde büyük bir etken ama Kin, King karşısında fiziksel güç, dayanıklılık, haki, saldırı gücü gibi bir ton alanda geride yani. Sadece anti diye de adamın üstüne bu kadar yüklenilmez ki Enel bile yine ben iyiymişim lan der Bir de üstüne Sanji okaması. Püff. King harakiri yapsa daha iyi.Kinemon + Suit Sanji vs King olabilir.Ben olsam böyle yapardım hem Sanji’ye hem Kinemon’a iş yaptırma yolu. Tabii King ona rağmen dövecek ama kappa gelip alacak sonra zayıfladığı için.
Kinemon Nami gibi support olacak o şekilde Sanji belki suitle alabilirdi.Ama ben yazar olsam aldırmazdım kaybederler sonra da Denjiro yada kappa gelir birebirde alırdı.Hem King çok adamla dövüştü diye de gücü üzerine çok tartışma olurdu birbirimizi yerdik Oda işi biliyorsa böyle yapar.Babacım yok yaa. Tamam anti olayı dövüşlerde büyük bir etken ama Kin, King karşısında fiziksel güç, dayanıklılık, haki, saldırı gücü gibi bir ton alanda geride yani. Sadece anti diye de adamın üstüne bu kadar yüklenilmez ki Enel bile yine ben iyiymişim lan der Bir de üstüne Sanji okaması. Püff. King harakiri yapsa daha iyi.
Bu arada avatarin daki karakteri çok kucumsuyorsunZoro ile Denjiro'nun aynı seviyede olduğu nerde geçiyor ? Zoro'nun tek enmayla King'i yeneceğini forumun %90 u düşünmüyordur zaten bence.Bir p.up daha lazım.