O mesaj Shanks için gitti.WB fanı değil miydin sen?
Hiçbiri seçeneği koymadığını görünce geyik konusu sandım.Aramaki yorumunu okusa kutsalların başı İm'i ciddiye bile almadığın için çok sinirlenirdi. :d
Önünden çekti desek? İkisi beraber dalmadı sonuçta. Luffy'e saldıran rakip tayfa çöpleri gibi düşün.WB'yi Aokiji'den Jozu kurtardı.
Bende herhangi biri seçeneğini aradım yalan yokHiçbiri seçeneği koymadığını görünce geyik konusu sandım.![]()
Temizinden bir delik de Aokiji açacaktı, yazık oldu.Önünden çekti desek? İkisi beraber dalmadı sonuçta. Luffy'e saldıran rakip tayfa çöpleri gibi düşün.
2 elemanla savaşmayı, 1 yonkou + tüm tayfası ile bir tutmak, yine muazzam yorum yeteneğin bunu da en dengeli tayfa için söylemekAramaki, dinlenmiş King ve Queen'i hasarsız tekledi diyen adamlar şimdi de Shanks tek olsa korkmazdı diyor.
Komutanların tehlike teşkil etmiyor olması gerekiyor mu sizin gözünüzde?
Ahaber lobisinin kısa zamanda bu kadar tepki çekmiş olmasının nedeni var olabilecek her türlü durumu kendi işine gelecek şekilde yorumlayan taraflı tutumudur. Bu muhabbetlerin üstüne son bölüm müthiş denk geldi.Aramaki, dinlenmiş King ve Queen'i hasarsız tekledi diyen adamlar şimdi de Shanks tek olsa korkmazdı diyor.
Komutanların tehlike teşkil etmiyor olması gerekiyor mu sizin gözünüzde?