King bayılır.Katakuri de bayılır mı, ne diyorsun?
King bayılır.Katakuri de bayılır mı, ne diyorsun?
Tek yemiş sayılır bu durumda demek ki hala Oden > Zoro çünkü Zoro'nun çift atacağını düşünüyorum, biraz Reis'i yeriyor gibiyim ama olsun o kadar![]()
isteyip almasında bir önem yok sonuç olarak Jozu kurtarıyor onu yani dövüşe karışıyor zaten muhtemelen tayfasına olan güveninden karşılamıyor
daha sonrasında WB "Jozu'ya" sana güveniyorum deyip ayrılıyor o da şikayetçi değil kurtarılmaktan
Sanki İbrahim Tatlıses Yıldız Tilbe'yi kurtarmış gibi anlatıyorsun. Adamlar gerçekten o kalibrede olsalar aradan çekilip alınmazdı diyorum. WB'nin ilerlemesini durdurup ona rakip olan Akainu.hayır o sahneda Sanji ve Zoro Luffy'nin hedefe gitmesi için diğer elemanları engelliyorlar burda direkt Kizaru ile WB karşı karşıya geliyor araya Marco giriyor
Toplanın tayfa beraber dalıyoruz falan demez onu kastediyorum ben.niyetlenmesi senin dediğin 1vs1 de kumandanlar katılmaz sözünü yine geçersiz kılıyor
20 yıl önceki Kaido yonkou mu belli değil. Oden aralarından pata küte geçip kendi rakibiyle kapışıyor. Kaido araya giren yaşlı kadını yediremeyip idam ediyor ama kimseden araya girin kurtarın beni diye bir talebi yok.Kaido 20 yıl önce Oden'in gelişini duyunca tüm ordusunu topluyor oraya
Kaido Wano arcında kızıl kınların karşısına Jack ile çıkıyor
1054'te gözükenlerden alacak adam var mı?Mihawk'ı 1055'te gözükenlerden alacak adam yok.
Mihawk vs Shanks'da ne olur?Mihawk tekler. :d
Şu seriye devam etme sebebim Mihawk, ne zaman hikayeden çıkar; o zaman bırakırım.
Şimdi yalan yok adam güç olarak sağlam. Mevcut denizciler içinde bildiğimiz(!) yonkoulardan birini alabilme ihtimali olan tek adam.Senin muhabbet de şuna benzemiş![]()
Yer yerinden oynar, dünya kaldırmaz.Mihawk vs Shanks'da ne olur?
Sıfırdan yola çıkma gibi bi' durum yok. Orada tayfa olduklarına dair bir ibare bile yok ama görünüşlerine bakılırsa 15 yaşından büyükler denilebilir :d.Ray ile yola çıkmıyor mu sıfırdan? Ray'in çaldığı tekneye biniyorlardı.
Kizaru ve Mihawk Old WB'ye denk değil mi yav .d, Aokiji sahnesinde Jozu olmasa WB'nin üzerinde bir donat şekli daha oluşurduSanki İbrahim Tatlıses Yıldız Tilbe'yi kurtarmış gibi anlatıyorsun. Adamlar gerçekten o kalibrede olsalar aradan çekilip alınmazdı diyorum. WB'nin ilerlemesini durdurup ona rakip olan Akainu.
Mihawk vs Shanks'da ne olur?
Sıfırdan yola çıkma gibi bi' durum yok. Orada tayfa olduklarına dair bir ibare bile yok ama görünüşlerine bakılırsa 15 yaşından büyükler denilebilir :d.