Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Kimler Haki Kullanarak Amiral Kaçırtabilir?

Kimler Haki Kullanarak Amiral Kaçırtabilir?

• Kullanılan toplam oy
    98
isteyip almasında bir önem yok sonuç olarak Jozu kurtarıyor onu yani dövüşe karışıyor zaten muhtemelen tayfasına olan güveninden karşılamıyor
daha sonrasında WB "Jozu'ya" sana güveniyorum deyip ayrılıyor o da şikayetçi değil kurtarılmaktan
hayır o sahneda Sanji ve Zoro Luffy'nin hedefe gitmesi için diğer elemanları engelliyorlar burda direkt Kizaru ile WB karşı karşıya geliyor araya Marco giriyor
Sanki İbrahim Tatlıses Yıldız Tilbe'yi kurtarmış gibi anlatıyorsun. Adamlar gerçekten o kalibrede olsalar aradan çekilip alınmazdı diyorum. WB'nin ilerlemesini durdurup ona rakip olan Akainu.
niyetlenmesi senin dediğin 1vs1 de kumandanlar katılmaz sözünü yine geçersiz kılıyor
Toplanın tayfa beraber dalıyoruz falan demez onu kastediyorum ben.
Kaido 20 yıl önce Oden'in gelişini duyunca tüm ordusunu topluyor oraya
Kaido Wano arcında kızıl kınların karşısına Jack ile çıkıyor
20 yıl önceki Kaido yonkou mu belli değil. Oden aralarından pata küte geçip kendi rakibiyle kapışıyor. Kaido araya giren yaşlı kadını yediremeyip idam ediyor ama kimseden araya girin kurtarın beni diye bir talebi yok.

Sanki İbrahim Tatlıses Yıldız Tilbe'yi kurtarmış gibi anlatıyorsun. Adamlar gerçekten o kalibrede olsalar aradan çekilip alınmazdı diyorum. WB'nin ilerlemesini durdurup ona rakip olan Akainu.
Kizaru ve Mihawk Old WB'ye denk değil mi yav .d, Aokiji sahnesinde Jozu olmasa WB'nin üzerinde bir donat şekli daha oluşurdu

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık