Niye 4-5 oy atamıyoruz ki, gerekli kişileri saysak daha kısa sürer.

He oyle birisini cikarip yerine baska birini koyabiliyoz mu?Oy verirken ben de epey güçlük çektim ama amaç objektif bir değerlendirme yapmak.
Brook reise üzüldüm aslında.
Bu arada Franky'deki planlar KK'lık için çok da önemli değil aslında. Çıkar Franky'i koy Lucci'yi alın size kapı gibi marangoz.
Ne alıp veremediğin var senin Luffy ile? Zoro Luffy'den başkasına Kaptan demez. İsterse Roger gelsin.He oyle birisini cikarip yerine baska birini koyabiliyoz mu?
O zaman cikar rufi'yi koy shanks'i![]()
Oylamada Rufi yok.He oyle birisini cikarip yerine baska birini koyabiliyoz mu?
O zaman cikar rufi'yi koy shanks'i![]()
Kaptan demesin.Ortak der,usta der.Yada dili kesilsin hicbir sey demesin.Banane zoro'dan.Ben tayfanin selametini dusunuyorumNe alıp veremediğin var senin Luffy ile? Zoro Luffy'den başkasına Kaptan demez. İsterse Roger gelsin.
Iste bunlarin hepsi algi operasyonu.Fan yanciligi var.Diger karakterleri birbirine kirdirip rufi'yi aradan kaydiracaksinOylamada Rufi yok.![]()
O zaman o avatarında bulunan şahıs başları çekiyor onlar gitse daha iyi olurKaptan demesin.Ortak der,usta der.Yada dili kesilsin hicbir sey demesin.Banane zoro'dan.Ben tayfanin selametini dusunuyorum
Tayfa da demez. Her birini başta Luffy kurtarmıştır bu arada.Kaptan demesin.Ortak der,usta der.Yada dili kesilsin hicbir sey demesin.Banane zoro'dan.Ben tayfanin selametini dusunuyorum
Ne demek istedigini anlamadim ama hmm sen konus boyle.Croco-boy tum jump dergisinde ki en boş karakter.Ama dofy oyle miO zaman o avatarında bulunan şahıs başları çekiyor onlar gitse daha iyi olur![]()