Cumartesi akşamları.

Cumartesi akşamları.
Buna gerçekten katılıyorum stüdyo iyi işler çıkarıyor.Benim bu seriye karşı kısaca görüşüm şu, Ufotable yapmasaydı muhtemelen birkaç bölümünden sonra unutulurdu. Bütün övgüyü hak eden taraf stüdyo.
Cidden kamera açılarıları, sahne içerisindeki geçişler, CGI kullanımı, efektleri ve diğer pek çok şeyi ile ufotable harika iş başarmış.Buna gerçekten katılıyorum stüdyo iyi işler çıkarıyor.
Keşke Op'i de bu stüdyo yapsaydı.Cidden kamera açılarıları, sahne içerisindeki geçişler, CGI kullanımı, efektleri ve diğer pek çok şeyi ile ufotable harika iş başarmış.
26 bölüm yapıp kenarıya çekileceğin bir anime ile +900 küsur bölüm yaptığın bir animenin kalitesi baya farkeder. Hoş T*ei 26 bölümlük yapsa da içine eder...........Keşke Op'i de bu stüdyo yapsaydı.![]()
Toei çöp...Belli mi olur belki daha iyi yaparlar.26 bölüm yapıp kenarıya çekileceğin bir anime ile +900 küsur bölüm yaptığın bir animenin kalitesi baya farkeder. Hoş T*ei 26 bölümlük yapsa da içine eder...........
Şu halinden daha iyi olur tabi ama bunun gibi olmasını beklemek absürt olur.......Toei çöp...Belli mi olur belki daha iyi yaparlar.