Dof ölmediZoro ölsün, ölen efsane isimler arasına girer.

Dof ölmediZoro ölsün, ölen efsane isimler arasına girer.
Sanji güç olarak çok geride artık bence. Zoro ve Luffyden çok tayfanın kalanına daha yakın. Hatta zeusla falan Nami tokatlayabilir Sanjiyi.Güzel analiz
Ama şunu söylemeden edemeyeceğim sanji düştüyse o germa kalesinde düşmüştür.
Çünkü ondan sonrası sanji’yi ezdiğini düşünmüyorum. Luffy hariç sadece sanji oven ve daifuku gibilerle karşılaştı tayfadan başka kimse o iki adam seviyesinde birisiyle karşılaşmadı. Ben buna bağlıyorum biraz. Oda sanji’yi yanlış aksiyona soktu ve bu da kötü itibar yapıyor doğal olarak.
Luffy-zoro-sanji bunlar tayfanın gücü artı jinbei. Zaten bunlar da serinin ilerki zamanlarda daha ön safta olur. Her yonkonun zaten 3-4 adamı oluyor. Luffy’nin de 3 dövüş açısından adamı oldu böylelikle.
Zoro’nun umarım güzel bir dövüşünü gösterirler çünkü Oda sakladığı sürece beklenti de artıyor ve eğer beklenti karşılanmazsa sıkıntı büyük.
Ek olarak chopper konusunda kısmen katılıyorum adam neydi ne oldu.
Peluş hayvanına döndü. Law chopper’i kılıcına astığında içim yanmıştı.
Suikast gerçekleşirse ölecek ama bazı efsaneler de vardır ölmez. Dof gibi sözleriyle seriyi bize özetler. Mf'de söyledikleri her şeye bedel. Dünyayı doğru yönetecek tek adam var Dof. Niye dersen açıklayayım. En tepeyi de görmüş, en altı da görmüş biri olarak toplumun isteklerini bilir. Dengeyi sağlar.Dof ölmedi![]()
Mesele misyon ise, Sanji'nin seride bir misyonu yok ki. All Blue meselesi için All Blue diye bir şey yokmuş meğer deyip o konu halledilebilir
Konu başlığı iyiymiş de hayırdır niye ölüyor bunlarTayfadan biri ölsün istemem ben hepsi sevdiğim karakterler. Jack misyonunu tamamladıktan sonra ölebilir mesela uyuz uyuz bakıyor. Karasakal da olur ama o da önce misyonunu tamamlamalı. Trebol, Holdem, Foxy gibi itici, işe yaramaz yanın yanı karakterler de her daim ölebilir tabi.
O meseleye girersek kimse vazgeçilmez değil ki zatenMesele misyon ise, Sanji'nin seride bir misyonu yok ki. All Blue meselesi için All Blue diye bir şey yokmuş meğer deyip o konu halledilebilir
Aşçı bulmak da çok kolay bir şey zaten. Üstüne tayfaya zararı yararından çok daha fazla. Ölsün kurtulalım.![]()
Çoğu kişi bana katılmayacak olsa da Robin ve Nami'nin vazgeçilmez olduğunu düşünüyorumO meseleye girersek kimse vazgeçilmez değil ki zatenLuffy hariç tayfada herhangi birisini çıkarabilirsin ve onsuz da hikayenin sonunu getirebilirler. He tabi kim ayrılırsa ayrılsın ciddi bir güç kaybederler.
+1 Dof'un en sevdiğim yanı sebep sonuç ilişkisiyle bozulmuş psikolojisi ve karakterinin çok iyi işlenmesi.Suikast gerçekleşirse ölecek ama bazı efsaneler de vardır ölmez. Dof gibi sözleriyle seriyi bize özetler. Mf'de söyledikleri her şeye bedel. Dünyayı doğru yönetecek tek adam var Dof. Niye dersen açıklayayım. En tepeyi de görmüş, en altı da görmüş biri olarak toplumun isteklerini bilir. Dengeyi sağlar.