Mihawk olmayan dövüşe mi ara verdi, erteledi?Mihawk, Vistaya saldırmadı. Vista önüne çıktı sonra geriye doğru ayrıldılar. Ortada gerçekleşen bir dövüş yok.
Mihawk olmayan dövüşe mi ara verdi, erteledi?Mihawk, Vistaya saldırmadı. Vista önüne çıktı sonra geriye doğru ayrıldılar. Ortada gerçekleşen bir dövüş yok.
Erteleyelim dediği akşam yemeği miydi?Mihawk olmayan dövüşe mi ara verdi, erteledi?
Gerçekleşecek dövüşü erteleyelim dedi. Mangada bir dövüş olmuyor. Croco gibi önüne geçiyor anlık durduruyor o kadar.Mihawk olmayan dövüşe mi ara verdi, erteledi?
Vista "One Piece'e en yakın" korsan tayfasının kılıç ustası. Bu adamı öylece tekleyip geçecek birisi yok. Luffy'nin Kaidou olayına çok fazla anlam yüklüyorsunuz, seride amiral ve yonkou'ların vurup öldüremediği, tekleyemediği tonla adam var. Yonkou ve amirallere salça olabilmiş tipler de var gayet o seviyelerde olmayıp. Luffy yerine Katakuri ya da Marco olsaydı daha uzun bir dövüş çıkartabilirdi.Ben dövüştüklerini söylemedim . Ama Luffy'yi kesmesine engel olmayı başarıyor sonuçta . Engel olmasına izin vermeden tek atmalıydı .
Haklıısn, Bigmom da sanjiye begeye luffye tek atmalıydı. Hatta kizaru ve aokiji de luffye tek atmalıydı.Ben dövüştüklerini söylemedim . Ama Luffy'yi kesmesine engel olmayı başarıyor sonuçta . Engel olmasına izin vermeden tek atmalıydı .
Aynen gardaşım Roger'ı koy savunma yapmasın ezer geçer.Whitebardi, sıradan denizciler bile kılıçla kesti deldi geçti. Mihawkın slashı mı kesemeyecekti? Mihawkın slashını ancak jozu marco gibi adamlar doğrudan yerse bir şey olmaz. Karşısına rogerı koy, savunma yapmasın ezer geçer.
![]()
Oda karakterleri şöyle ayırmış sanırım. İri ve bu yüzden çok savunma yapmasına gerek olmayanlar. BM ve Kaido istese karşılayabilecekleri saldırıları direkt alıyorlar ve bir şey olmuyor. Savunsalar savunurlar ama gerek duymuyorlar.Whitebardi, sıradan denizciler bile kılıçla kesti deldi geçti. Mihawkın slashı mı kesemeyecekti? Mihawkın slashını ancak jozu marco gibi adamlar doğrudan yerse bir şey olmaz. Karşısına rogerı koy, savunma yapmasın ezer geçer.
![]()
kılıç ustalarıyla basit kombat luffyi kıyaslama gafletine düşmüşsün yakış yıramadım...Mihawk sağ kol olmayan Vista'ya tek atamıyor . Üstüne üstlük düellodan , ertelemekten falan bahsediyor . Kaido sağ kol seviyesinde ki Luffy'e tek atıyor . Mihawk İmparator seviyesinde ? . Ya MF hatalı bir arc ya da Mihawk İmparator seviyesinde değil . Düz mantık![]()
+1 zaten kılıç ustaları arasındaki bi dövüş de fazla sürmez, bi taraf tekleyip geçer. bitiricilik var adamlarda abi.Gerçekleşecek dövüşü erteleyelim dedi. Mangada bir dövüş olmuyor. Croco gibi önüne geçiyor anlık durduruyor o kadar.

yaa işte böyle yola gelirsin alevli muzlu ezme kun.Düz mantık bir hataydı![]()