Mihawk orda gerçekten arkadaşı olduğu için gitti. Luffy'e saldırırken ettiği laf bunu kanıylıto zaten.Arkadaşım bu wikide yazmıyor işte diyorum sana ya , okusana şu mesajları yeminle çıldırtırsın adamı !
ayrıca shanks vs mihawk'ı gördük mü ? görmedik, nasıl bu kadar kesin konuşuyorsunuz anlamak mümkün değil , shanks çıkacak bütün gücünü ortaya koyacak ama mihawk'ı yenemeyecek ?
shanks marineforda geldiğin mihawk hemen gitmişti, ardında BB gitti zaten, bu bile shanks ın mihawk'a üstünlük kurduğunu kanıtlar, bazıları mihawk arkadaşı olduğu için gitti, yoksa shanks ile orda eşit dövüşebilirdi hayaline inansada
ya arkadaşım nerden biliyorsun o kadar güçlümüydü değilmiydi bu kadar kesin konuşuyorsun sen ? harbiden şaka gibisiniz ben daha mesaj atmıyorum çıldıracam yoksa![]()
Shanks'ın BB'den yara almasıyla mihawk düellosu arasında baya bi zaman farkı olduğu kesin. Bi dövüş sonucu bilinmeden efsane oluyo diğer BB'nin mutlak zaferiyle sonuçlandığı halde shanks söyleyene kadar kimse tarafından bilinmiyo. Shanks vs mihawk döneminde ikiside aşağı yukarı şimdi ki güçlerinde olmalılar ki efsane olsunlar. Yoksa her dövüşen orta halli korsan için dünya yansa umursamayacak WB'nin kulak kabartmış olması gerekir. Shanks'ın BB'den aldığı yara büyük ihtimalle kendi tayfasını kurmak için uğraştığı dönemde oldu. Bildiği en büyük tayfaya gidip benim tayfama gelin diyip BB'den cevaben o yarayı aldığını düşünüyorum. Mihawk düellosunun kolunu kaybettiği east blue seyahatine kadar sürdüğünü biliyoruz. İki olay arasında yaklaşık 10 sene var. Shanks houshoku+kenbushoku kullanabiliyo, tayfası toplanmış, yeterli üne sahip ve o zaman çok güçlü değildi demek çok anlamsız. WB'nin kulağına gelecek kadar büyükse bayağı büyüktür.
Arişiteru olay kılıç ustalarında haki'den çoktan çıktığı için söylediklerin hakkında yorum yapmadım. Yoksa okudum...