Lan yine avatarlı bir şey yapmışsın, bu nasıl ceza?
Lan yine avatarlı bir şey yapmışsın, bu nasıl ceza?
Cinsiyetçi, eril bir kişi olduğu için kendisine ceza olarak tanımlanıyor bu durumLan yine avatarlı bir şey yapmışsın, bu nasıl ceza?
Ah ulan ah, saske ve sakuranın kucak kucağa olduğu bir avatar kaçtı...Korkuyordum Saske veya Sakura denilmesinden. Bunu istedi kaçırmadım hemen yaptım. Ki bu gacıyı da hiç sevmem ya neyse zikrettiklerimin yanına yaklaşamaz...
Bence önceki avatarından daha iyi olmuş bu.Cinsiyetçi, eril bir kişi olduğu için kendisine ceza olarak tanımlanıyor bu durum![]()
Benim o evet...Cinsiyetçi, eril bir kişi olduğu için kendisine ceza olarak tanımlanıyor bu durum![]()
Ah ulan ah, saske ve sakuranın kucak kucağa olduğu bir avatar kaçtı...
sen Kid demişsin ceza almana gerek yok.Lan yine avatarlı bir şey yapmışsın, bu nasıl ceza?
Kendimi bir kötü hissetmedim degil ... Şaka ama süper durdu bence, o ne oyle Montana herkese Kid avatari veriyor biraz farklılık geldi ne güzelYa bu ne
Hancock,Denji olmuş bildiğin.
Senin telinden çalsın dedim.Korkuyordum Saske veya Sakura denilmesinden. Bunu istedi kaçırmadım hemen yaptım. Ki bu gacıyı da hiç sevmem ya neyse zikrettiklerimin yanına yaklaşamaz...
En güzel profil seninki olmuş.Eylül ayının 15. günü saat 13:12'ye kadar sürecek olan cezama başlamış bulunmaktayım.