Ödüller net değilmiş diye yazıldı. Bekleyelim biraz daha ama olacak olan bu gibi yine de. Kılıç kardeşliği işte. Teşekkürler bushidm.Aga beee… 1 hafta Sanji avatarı kullanmak eziyet… neyse @Ölüm Cerrahı senin için değer traom…![]()

Ödüller net değilmiş diye yazıldı. Bekleyelim biraz daha ama olacak olan bu gibi yine de. Kılıç kardeşliği işte. Teşekkürler bushidm.Aga beee… 1 hafta Sanji avatarı kullanmak eziyet… neyse @Ölüm Cerrahı senin için değer traom…![]()
O zaman 1 ay kalmış olur… tuzağa düştük… sksksksSite bakıma girmeden hemen önce avatarı değiştir
Ben alışamadım. Buggy olayı canımı çok acıttı ya![]()
Ekstra moral bozmasan iyiydi kafamda Montana'nın çevirdiği sinsilikler vardı oyalanıyordum öyle masumca :/Adamlar 30-40 milyonluk fark için birbirlerine girmişler. Peki ya arada 1 milyar fark olan biz ne yapalım lan kafayı duvarlara vura vura kendimizi mi öldürelim nedir anasını satayım? :S
Fantana efendi İngilizlik yapmış resmen geçtiği yer birbirine giriyor.Ekstra moral bozmasan iyiydi kafamda Montana'nın çevirdiği sinsilikler vardı oyalanıyordum öyle masumca :/
Her zaman traom… her zaman…Ödüller net değilmiş diye yazıldı. Bekleyelim biraz daha ama olacak olan bu gibi yine de. Kılıç kardeşliği işte. Teşekkürler bushidm.![]()
Sanjici olduğunu biliyordum.Her zaman traom… her zaman…![]()
Demir gibi adamın demir gibi fanı olur. Hurda arabasını çıkartıyım ben artık.