Cezamızı kendimiz veriyormuşuz, konuyu okumadan yorum yaparsam böyle olur
Kaybedersem
@Ölüm Cerrahı belirlesin 2 haftalık cezayı ee sonuçda Kid dedik, Law'ın en büyük fanından ceza almak adil olur.

Cezamızı kendimiz veriyormuşuz, konuyu okumadan yorum yaparsam böyle olur
Kaybedersem
@Ölüm Cerrahı belirlesin 2 haftalık cezayı ee sonuçda Kid dedik, Law'ın en büyük fanından ceza almak adil olur.
bilmiyoruz sanki simdi gidip evde totem yaparsın sen benim kaybetmem içinCezayı ödüle çevirme çabaları, ne çakalsınız var yaa.
Cp ajanları ortamı biraz düzgün izlediyse çatıya çıkan Killer'in hakkını verir. Olur da vermezlerse cezamızı yatar çıkarız. Sağlam ata herkes oynar Montana efendi, öyle kumar mı olur.Yav sağ kol farkı var da meyve farkı yok mu? Adamın meyve 5 milyar.
Ohoo. Ayıp. Ben kötü bir insan değilim dostlar...bilmiyoruz sanki simdi gidip evde totem yaparsın sen benim kaybetmem için
görüyorum buradan, avatar aramaya başlamıssın bile.Ohoo. Ayıp. Ben kötü bir insan değilim dostlar...
O zaman sana şimdiden güzel bir Law avatarı ayarlıyalım.Ben Kid diyorum, kaybedersem 2 haftalığına Law avatarı kullanırım.
Bossu sona atmışsın.Biraz renklendirelim ortamı.
Kid diyorum.
3 gün @Ölüm Cerrahı
3 gün @Millennium Wizard
3 gün @RedTeroR
Sırasıyla seçtikleri avatarları kullanırım.
![]()
Kaybedersen kendini türk cerrahlarına emanet et.Ben Kid diyorum, kaybedersem 2 haftalığına Law avatarı kullanırım.