Girmeyecektim ama eğlencesine dalalım madem.İcraate vurursa eğer Oda Kata King gibi 300 milyon farkla Law önde olur. 

Sen Law hateri misin?Ceza olmuyor ki başka türlü. Bak Law'a güvenmiyor musun yoksa?
Alt tarafı 1 hafta ya gerekirse canını koy ortaya.Shinobu desem hemen kabul ederler ama demi.![]()
Hater değilim ama sevmediğim de gerçek, tonla tartışmaya girmişim. Sen Nami diyorsun ben senin Nami aleyhine bir şeyler dediğine rastlamadım hiç ama Dof'u sevmediğin belli misal.Sen Law hateri misin?
Bak bak nasıl gazliyor.Alt tarafı 1 hafta ya gerekirse canını koy ortaya.
Sevdiklerim dışındaki karakterlere nötrüm. Duygusal yaklaştığım zaman affedemeyeceğim isimler var sadece. Başı Doffy Garp Shinobu çekiyor. Namı Usopp Sanji'de arkalarından.Hater değilim ama sevmediğim de gerçek, tonla tartışmaya girmişim. Sen Nami diyorsun ben senin Nami aleyhine bir şeyler dediğine rastlamadım hiç ama Dof'u sevmediğin belli misal.
Girmeyecektim ama eğlencesine dalalım madem.İcraate vurursa eğer Oda Kata King gibi 300 milyon farkla Law önde olur.![]()
Bence Law ve Luffy'nin şeytan meyveleri düşünülerek ödülleri serideki en yüksek iki ödül olacak. Dolayısıyla Kid, law'a yetişemez gibi.
Cezalar ne?