Animede eline kılıç vermişler.Bu hiç kılıç aldı mı ki eline bir kere oradan patlıyor.![]()

Animede eline kılıç vermişler.Bu hiç kılıç aldı mı ki eline bir kere oradan patlıyor.![]()
Hocam Sanji ile Zoro yakın olur.Onları arkalarından Killer izler gibi.Bir ihtimal Killer'ın Zoro ile aynı olma ihtimali var.Tam rakam verecek olursam Sanji 1.3 Zoro 1.6 Killer'da bunların arasında bir yerde olur.@Sakata Gintoki kardeşim Zoro-Sanji ne olur![]()
Benim tahminim Zoro için 1.320 idi ama Luffy'nin bir önceki ödülünden aşağı kalması hoşuma gitmez Sanji için 970 civarı düşünmüştüm ama Luffy yonko olduysa ikinci adamı 1 milyar veya üstü olur gibi Killer Zoro kadar olmasa da Sanjiden fazla olması uygundurHocam Sanji ile Zoro yakın olur.Onları arkalarından Killer izler gibi.Bir ihtimal Killer'ın Zoro ile aynı olma ihtimali var.Tam rakam verecek olursam Sanji 1.3 Zoro 1.6 Killer'da bunların arasında bir yerde olur.
Toei durumun farkında ama malesef @Montana ve @II. Invictus farkında değil.Animede eline kılıç vermişler.
![]()
Beyzbol sopası o.Toei durumun farkında ama malesef @Montana ve @II. Invictus farkında değil.Kılıcı olmayana kız vermiyorlardır evrende.xD
Kid diyenler kazanmadı mı? Sonuçta Kid'in ödülü daha çok arttı, Kidciler kazanmış olmalı. Ben gerçi Law demişim. 23 hazirana kadar bu profil rujlu, kızıl saçlı balona ev sahipliği yapacakKaybettim.Vay be bir kişi hariç herkes kaybetti.İlginç.
Seni çok iyi anlıyorum...Kid diyenler kazanmadı mı? Sonuçta Kid'in ödülü daha çok arttı, Kidciler kazanmış olmalı. Ben gerçi Law demişim. 23 hazirana kadar bu profil rujlu, kızıl saçlı balona ev sahipliği yapacak![]()
Kid diyenler kazanmadı mı? Sonuçta Kid'in ödülü daha çok arttı, Kidciler kazanmış olmalı. Ben gerçi Law demişim. 23 hazirana kadar bu profil rujlu, kızıl saçlı balona ev sahipliği yapacak![]()
Kader yoldaşlarım...Seni çok iyi anlıyorum...