Eve geçer geçmez izliyorum. Dermansız arkadaşta kalma sıkıntısına deva olacak gibi@AkaAshi @Sir Crocodile @Bazenbahtlıbedevi @Kara Kral Rayleigh @Maeglin_Palantir
Anlatım Videosu hazır.
Alışkanlık olmuş atış yaparken dilim hep dışarıda :d

Eve geçer geçmez izliyorum. Dermansız arkadaşta kalma sıkıntısına deva olacak gibi@AkaAshi @Sir Crocodile @Bazenbahtlıbedevi @Kara Kral Rayleigh @Maeglin_Palantir
Anlatım Videosu hazır.
Alışkanlık olmuş atış yaparken dilim hep dışarıda :d
İzledikten ve oynadıktan sonra yorumlarını bekliyorumEve geçer geçmez izliyorum. Dermansız arkadaşta kalma sıkıntısına deva olacak gibi![]()
Siz akraba mısınız?Favori oyunum. Şuana kadar çok eğlenerek oynadım ve oynamaya da devam edeceğim. Konusunu açmana şaşırdım doğrusu. @Tiksav Lee O zaman bunun şerefine birkaç el atarız![]()
Her an seni tokatlamaya hazırımFavori oyunum. Şuana kadar çok eğlenerek oynadım ve oynamaya da devam edeceğim. Konusunu açmana şaşırdım doğrusu. @Tiksav Lee O zaman bunun şerefine birkaç el atarız![]()
evet. Kuzenim bir yaş büyük bendenSiz akraba mısınız?![]()
İyiymiş, o da oynuyor falan demiştin de o da ''bir kaç el atarız'' deyince...Her an seni tokatlamaya hazırım
evet. Kuzenim bir yaş büyük benden
anladımİyiymiş, o da oynuyor falan demiştin de o da ''bir kaç el atarız'' deyince...
Bardak burada, kibrit burada. Gel de tokatla bakalım aslan.Her an seni tokatlamaya hazırım