sevgili dostum @fantastikceo ile tayfa buluşmasında bu konuya deyinmiştim. Eski yonko B.B şuanki yonkolardan B.M , Kaido , eski korsan Shakuyaku ve K.K roger'ın gençliğinde şimdiki luffy zoro kid law gibi supernova olduğunu ve bazılarının eskiden tayfa arkadaşı olacabileceğini tahmin etmiştim.
%99 B.M ile kaidonun aynı tayfada olduğu belli oldu. Bu kadar güçlü kişilerin gidip orta şekerli bir tayfa da olacağını da düşünmüyorum. O zamanların en güçlü tayfası olan Kayaların bir üyesiydiler diye tahmin yürütüyorum. Kaptanlarını kayıp ettiklerini ( öldüğünü) biliyoruz. Öyle bir oluşumu anca 2. kaptanları oluşturabilir. Aklımı karıştıran tek soru 907 Bölüm 7 sayfada hina'nın söylediği Kaptanlarını kaybetmelerine rağmen güçleri artıyor. Bunu acaba solo manada dedi yoksa şuan mevcut bir oluşum var mı ? @Smoker
Birazcık daha bilgi edindiğim zaman bu konu ile teori paylaşımında bulunacağım.
%99 B.M ile kaidonun aynı tayfada olduğu belli oldu. Bu kadar güçlü kişilerin gidip orta şekerli bir tayfa da olacağını da düşünmüyorum. O zamanların en güçlü tayfası olan Kayaların bir üyesiydiler diye tahmin yürütüyorum. Kaptanlarını kayıp ettiklerini ( öldüğünü) biliyoruz. Öyle bir oluşumu anca 2. kaptanları oluşturabilir. Aklımı karıştıran tek soru 907 Bölüm 7 sayfada hina'nın söylediği Kaptanlarını kaybetmelerine rağmen güçleri artıyor. Bunu acaba solo manada dedi yoksa şuan mevcut bir oluşum var mı ? @Smoker
Birazcık daha bilgi edindiğim zaman bu konu ile teori paylaşımında bulunacağım.

Ama Shakuyaku'yu merak ediyorum. 40 sene önce korsanlığı bırakmış kendisi. Ve bu tarih Rocks'ın dağılış tarihine denk geliyor, illa ki bir bağlantı vardır diye düşünüyorum. Olmalı