İyi o zaman iddia konusu bulunmuştur.Hobaaaa beklemiyordum bunu.Kaiba herzaman.
![]()

Avatar olarak bunu kullanacaksın. Parantez içine de Yugi>>>Kaiba+Kaiba yapacaksın?

İyi o zaman iddia konusu bulunmuştur.Hobaaaa beklemiyordum bunu.Kaiba herzaman.
![]()
Tamamdır yazdırıyorum Smokere.İyi o zaman iddia konusu bulunmuştur.
Avatar olarak bunu kullanacaksın. Parantez içine de Yugi>>>Kaiba+Kaiba yapacaksın?![]()
Olur kabul ettim. Biraz müttefik kazanlım, yoksa yaşam alanı kalmayacak. 1 haftaya karşılık 2 hafta adil olmuş.Sen 1 hafta Fuji avatarı ve parantez içine Fujitora bey diyeceksiniz yaz. Bende 2 haftalığına Dof fanı, avatar ve parantez içi ne istersen. Yazdırıyorum bunu böylece @Smoker e.
Tamamdır hocam. Ama avatara iyi bak.Tamamdır yazdırıyorum Smokere.![]()
Daha fazla istemediğin avatarı kullanma diye 1 hafta yeter sana.Olur kabul ettim. Biraz müttefik kazanlım, yoksa yaşam alanı kalmayacak. 1 haftaya karşılık 2 hafta adil olmuş.![]()
Hobaaaaaaa avatarı görmemiştim ama artık yapacak bir şey yok kabul ediyorum.Tamamdır hocam. Ama avatara iyi bak.![]()
Eee biz de izledik seriyi biliyoruz.Hobaaaaaaa avatarı görmemiştim ama artık yapacak bir şey yok kabul ediyorum.![]()
Saolasın meteor atmaya alışayım. Hem Fuji sevilmez mi yahu, onu sevmeyenler sadece derinliğinin farkına varamıyor. Müthiş bir karakter. 1 hafta yeter bana.Daha fazla istemediğin avatarı kullanma diye 1 hafta yeter sana.![]()
Yalnız burada çok ballı kazanmıştı Yugi, Exodia çekmişti yoksa kaybediyordu.Eee biz de izledik seriyi biliyoruz.![]()
Kartların yüreğine inanacan.Yalnız burada çok ballı kazanmıştı Yugi, Exodia çekmişti yoksa kaybediyordu.![]()