Şeytan Meyvesi ruhu her meyvenin içine girmiyor öyle. Kendine has meyvesi olması gerek. Lastik Meyvesi için Yubari kavunu, Bölünme Meyvesi için ananas, Semender Meyvesi için elma vb.

Şeytan Meyvesi ruhu her meyvenin içine girmiyor öyle. Kendine has meyvesi olması gerek. Lastik Meyvesi için Yubari kavunu, Bölünme Meyvesi için ananas, Semender Meyvesi için elma vb.
Mangada var hepsi.Hakikaten ilginç. Sen bunları nereden öğreniyorsun hocam?
Senin dışında nerdeyse kimsenin hatırlamaması hatta bilmemesi mesele o zaman.Mangada var hepsi.
Olabilir. Hafızam güçlüdür, kolay kolay unutmam gördüğüm ya da okuduğum şeyleri.Senin dışında nerdeyse kimsenin hatırlamaması hatta bilmemesi mesele o zaman.
O hafızaya şapka çıkarıyorum.Olabilir. Hafızam güçlüdür, kolay kolay unutmam gördüğüm ya da okuduğum şeyleri.
Yubari King (kavunu) diye geçiyordu galiba Luffy'ninki hatta. Adam öyle ya da böyle kral. Meyvesi de kral.Hakikaten ilginç. Sen bunları nereden öğreniyorsun hocam?
Teşekkür ettim.O hafızaya şapka çıkarıyorum.![]()
Yubari King (kavunu) diye geçiyordu galiba Luffy'ninki hatta. Adam öyle ya da böyle kral. Meyvesi de kral.
Sen zaten o kimsenin dışındaydın.Senin dışında nerdeyse kimsenin...
Ahaha. Ondan demedim ya. Oda meyveyi de Kral yapmış diyeyim dedim, yeri gelmişken.Sen zaten o kimsenin dışındaydın.
![]()
Kral olsa ne olur, Meyve kavun bir kere.Ahaha. Ondan demedim ya. Oda meyveyi de Kral yapmış diyeyim dedim, yeri gelmişken.
Benim hafızam iyi değil hem.