Teoriyi baştan sona okudun mu?Saçma adam yami yami yemeden önce nasıl saklayacak içinde kardeşlerini .
Teoriyi baştan sona okudun mu?Saçma adam yami yami yemeden önce nasıl saklayacak içinde kardeşlerini .
Bence gayet 10 numara olmuş ve ben gayet ihtimal veriyorumGüzel teori olmuş.
Ben de bunun üzerinden bir karalama yapayım.
Luffy-Sabo- Ace üçlüsü de bildiğimiz gibi ayrı üçlü bir kardeş.
Bizim üçlüden Ace vs 3 Teach kardeş olmuş ve Ace yenilmiştir. Aynı şekilde Sabo'da ilerde bir gün 3 Teach Kardeşe yenilir ve ölür.
Sabo ve Ace'in iradesi Luffy'e geçer. Bir anlamda Luffy'de 3 kişinin iradesini taşır. Teach kardeşler ise fiziksel olarak bağlantıya da sahiptirler. Bu anlamda Luffy ( Kendisine aktarılan Sabo ve Ace iradesi) vs 3 Teach kardeş gibisinden bir paralellik belki görürüz.
Tabi baya absürt duruyor. Pek ihtimal de vermiyorum.
Orada pusu kuran Karasakal korsanlarını anlatıyor bence.Teorinin can alici kismi olmus bu sahne, o degil onlar demesi luffy ve zoronun cok ilginc bu detay animede geciyor mu tam hatirlayamadim ama böyle bir konusmanin gectigini hic hatirlayamadim. Teach herkezin goremeyecegi birseyler sakliyor gibi kendi bedeninde bunu sadece hissedebiliyorlar bu sahnede ona atif gibi geldi. Bende sacma bir teori atayim teach klon klon no mi meyvesi yemisdir ama bu klonlar siradan klon degil kendi bedeninde yasayabiliyor ama bir siniri vardi yami yami no miyi ele gecirince sinirlarida kaldirdi.
Eger oyle olsaydi bence zoro ve luffy gibi iq su dusuk adamlarin farkedip de naminin farketmemesi garip olurdu. Bence burada daha gizemli birseyler var gibi zoro ve luffy ic guduleriyle karasakalda birseyler hissediyor bence.Orada pusu kuran Karasakal korsanlarını anlatıyor bence.