Sakata Gintoki 21 Ağu 2020 #3,791 Dante13 dedi ki: İlk görüldüğü zaman tayfa üye sayısı 5'ten az mıydı? Genişletmek için tıkla ... Evet
Dante13 dedi ki: İlk görüldüğü zaman tayfa üye sayısı 5'ten az mıydı? Genişletmek için tıkla ... Evet
Kaido_93 21 Ağu 2020 #3,792 Kaido_93 dedi ki: Neyse ben de Mohji diyorum. Genişletmek için tıkla ... ??? @Ma D. Monk Urouge
Sakata Gintoki 21 Ağu 2020 #3,795 Kaido_93 dedi ki: Neyse ben de Mohji diyorum. Genişletmek için tıkla ... Elendin.
Sakata Gintoki 21 Ağu 2020 #3,796 N'eonz dedi ki: Hayvanı var mı ? Genişletmek için tıkla ... Yok. Mr.Bushido dedi ki: Sanji mi? Genişletmek için tıkla ... Elendin.
N'eonz dedi ki: Hayvanı var mı ? Genişletmek için tıkla ... Yok. Mr.Bushido dedi ki: Sanji mi? Genişletmek için tıkla ... Elendin.
ƊƛƝƬЄ 21 Ağu 2020 #3,799 Usopp'un tayfaya katıldığı Arc'tan mı? "Adam mıdır" sorusuna sayılır demişsin. Nasıl oluyor o, erkek mi değil mi? @Ma D. Monk Urouge Bu arada yeni bölümün ismini sana ithaf ediyorum Son düzenleme: 21 Ağu 2020
Usopp'un tayfaya katıldığı Arc'tan mı? "Adam mıdır" sorusuna sayılır demişsin. Nasıl oluyor o, erkek mi değil mi? @Ma D. Monk Urouge Bu arada yeni bölümün ismini sana ithaf ediyorum
Kaido_93 21 Ağu 2020 #3,800 İnsan, tek arclık, korsan, çirkin, East Blue görünümlü, meyvesiz, zayıf, tayfayla dövüşmüş, silahsız bir karakter aranıyor. Hadi beyler bulun da bitsin bu işkence
İnsan, tek arclık, korsan, çirkin, East Blue görünümlü, meyvesiz, zayıf, tayfayla dövüşmüş, silahsız bir karakter aranıyor. Hadi beyler bulun da bitsin bu işkence