Hem köpekbalığmış hem denizkızıO melez miymiş yav?
He yaaa hiç mi bilemez insan neyse rövanşı sonra yaparız :d0-0 bitti aramızdaki mücadele amma loser insanlarız :s elveda...
Düşün işte nasıl çaresizim xdKadındı karakter sjdhsjdh
Bu konuda yazmayı düşünüyordum ama vakit bulamamıştım. Fish-Men ve Merfolk ayrı ırklar. Sorularda bunu dikkate alarak sorabilirizDeniz kızları balık adam sayılmıyordu değil mi :/

Merfolk hepsi demek. Hem mermaid yani deniz kızlarını hem de merman yani balık adamları içeriyor. Deniz halkı denilebilir.Bu konuda yazmayı düşünüyordum ama vakit bulamamıştım. Fish-Men ve Merfolk ayrı ırklar. Sorularda bunu dikkate alarak sorabiliriz![]()
Wikia ayırmış onları. Alt tarafı balık olanları kadın erkek ayırmaksızın Merfolk sınıfına atmış. Diğer insan gibi ayaklıları da Fish-Men sınıfına koymuş :/Merfolk hepsi demek. Hem mermaid yani deniz kızlarını hem de merman yani balık adamları içeriyor. Deniz halkı denilebilir.
Reyiz 2-3 temel özelliğini sayabilir misin? Öteki türlü ilk aşamalar çok sıkıcı oluyor. Ne söyleyeceğin sana kalmış. (İnsan, korsan, erkek gibi..)Sorabilirsiniz çok zor olmayacak benimki de.
Tamamdır.Reyiz 2-3 temel özelliğini sayabilir misin? Öteki türlü ilk aşamalar çok sıkıcı oluyor. Ne söyleyeceğin sana kalmış. (İnsan, korsan, erkek gibi..)