Silver 18 Ağu 2020 #1,853 Sorunun biri milletin aklını karıştırdı. Herkes mi unuttu o bilgiyi bilmem. ? @Fejugod Aklına gelen en ünlü karakteri söyle gitsin.
Sorunun biri milletin aklını karıştırdı. Herkes mi unuttu o bilgiyi bilmem. ? @Fejugod Aklına gelen en ünlü karakteri söyle gitsin.
Silver 18 Ağu 2020 #1,857 Kaizoku dedi ki: Koala? Genişletmek için tıkla ... Elendin @Fejugod cevap atacan mı? Cevap gelmediği taktirde ben yazacağım.
Kaizoku dedi ki: Koala? Genişletmek için tıkla ... Elendin @Fejugod cevap atacan mı? Cevap gelmediği taktirde ben yazacağım.
Silver 18 Ağu 2020 #1,858 Fejugod dedi ki: @Silver Vicca mı ? Genişletmek için tıkla ... Maalesef. İki dakika daha bekliyorum sonra yazacağım.
Fejugod dedi ki: @Silver Vicca mı ? Genişletmek için tıkla ... Maalesef. İki dakika daha bekliyorum sonra yazacağım.
Brönzel Lem 18 Ağu 2020 #1,859 Silver dedi ki: Elendin @Fejugod cevap atacan mı? Cevap gelmediği taktirde ben yazacağım. Genişletmek için tıkla ... yazdım ama kesin yanlış.
Silver dedi ki: Elendin @Fejugod cevap atacan mı? Cevap gelmediği taktirde ben yazacağım. Genişletmek için tıkla ... yazdım ama kesin yanlış.