Hiken no Ace 17 Ağu 2020 #1,564 Kaido_93 dedi ki: İnsan mı? Genişletmek için tıkla ... Evet. Silver dedi ki: 2y öncesinde var mı? Genişletmek için tıkla ... Hayır Melikandor dedi ki: Sanji'nin düğününde bulundumu ? Genişletmek için tıkla ... Ben görmedim ama bulunmuş olması lazım.Emin değilim. Kaizoku dedi ki: Korsan mı? Genişletmek için tıkla ... Evet. @Silver kanseri seçmedim reis
Kaido_93 dedi ki: İnsan mı? Genişletmek için tıkla ... Evet. Silver dedi ki: 2y öncesinde var mı? Genişletmek için tıkla ... Hayır Melikandor dedi ki: Sanji'nin düğününde bulundumu ? Genişletmek için tıkla ... Ben görmedim ama bulunmuş olması lazım.Emin değilim. Kaizoku dedi ki: Korsan mı? Genişletmek için tıkla ... Evet. @Silver kanseri seçmedim reis
Hiken no Ace 17 Ağu 2020 #1,565 Dante13 dedi ki: Hiç Luffy'ye dayak attı mı? Genişletmek için tıkla ... Hayır.
Hiken no Ace 17 Ağu 2020 #1,570 Silver dedi ki: Sanji'nin ailesinden mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Kaido_93 dedi ki: Erkek mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır.
Silver dedi ki: Sanji'nin ailesinden mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Kaido_93 dedi ki: Erkek mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır.